Kjo Faqe në Instagram ka Gjetur Mënyrën më Unike për të Shpjeguar Gjuhën

Shkolla e Jetës në instagram ka zgjedhur një qasje unike për të shkuar te ndjekësit. Fjalët e gjuhës shqipe tashmë të përkufizuara me kuptim indirekt modern të tyre. Ironia, sarkazma dhe humori të gërshëtuar ëmbëlsisht në këto foto me tekst janë të garantuar që do t’u japin ndjekësve çaste të qeshura. Mos harroni t’i bëni Follow në Instagram për të mos e humbur asnjë prej frazave të tyre.

Mëposhtë po paraqesim për lexuesit tanë, disa të përzgjedhura dhe “me spec”:

Një përkufizim i ri për suksesin, i cili, i referohet një momenti vërtetë të lavdishëm kur ndodh.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shkolla e Jetës (@shkollaejetes) on

Për Dashurinë…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shkolla e Jetës (@shkollaejetes) on

Për Marrëzinë…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shkolla e Jetës (@shkollaejetes) on


Na ndiqni në Instagram dhe do të lexoni çdo ditë nga gjetje të bukur nga stafi ynë…

Le të jetë kjo një arsye më shumë për të qeshur ose për ta rikthyer veten tuaj në ato momente të veçanta të cilat ne do t’ju shtyjmë t’i shihni me një sy tjetër tashmë, që sigurisht, do t’ju bëjnë të ndjeheni mirë me veten.