10 Kombinime Veshjesh që Bëni Mirë t’i Harroni pas Njëfarë Moshe

©shutterstock©shutterstock

Koha fluturon dhe jo vetëm që ndryshojnë trendet e modës, por edhe ne vetë. Dhe me moshën, edhe rrobat që na bëjnë të dukemi bukur, ndryshojnë gjithashtu.

Ja se cilat veshjet që nuk i përshtaten çdo gruaje mbi 40 vjeç. Shikojini me vëmendje. Ju ndoshta i vishni ende disa nga artikujt në këtë listë.

Çanta pa rripa për çdo rast

© East News © East News

Vajzat e reja mund t’i përdorin këto çanta si një aksesor i përditshëm, por pas moshës 40 vjeçare, është më mirë t’i mbani ato vetëm në raste të veçanta. Jepuni përparësi çantave të vogla në ditë të zakonshme.

Byzylykë me zbukurime

© East News © East News

Shumë shpesh, këto lloje byzylykësh kanë një rëndësi të veçantë për femrat, sepse ato sjellin disa kujtime të bukura rreth ngjarjeve të këndshme apo të dashurve të tyre.

Sidoqoftë, ky lloj aksesori mund të duket fëminor dhe prandaj është më mirë të qëndroni larg tyre në një moshë dyzet vjeçare.

Geta me ngjyra

© East News © East News

Vetëm një vajzë re mund t’ia lejojë vetes që të veshë geta të tilla. Gratë që mbajnë këtë lloj veshjeje mund të duken komike.

Xhupin e “të dashurit”

© East News © East News

Një vajzë adoleshente duket e vogël dhe e ëmbël në rroba të tilla, ndërsa një grua e rritur thjesht nuk duket mirë në këtë veshje. Kjo është arsyeja pse është më mirë të preferoni rroba në madhësinë tuaj të vërtetë.

Triko pa formë

© East News © East News

Nuk ka triko që nuk mund të zëvendësohet nga një xhaketë elegante. Tani mund t’u thoni lamtumirë të gjitha atyre bluzave dhe trikove të thurura.

Fustane “adoleshentesh”

© East News © East News

Nëse një fustan ju përshtatej 10 vite më parë dhe të gjithë ju mbulonin me komplimente, nuk ka asnjë garanci se pas moshës 40 vjeçare do të dukeni aq bukur e ëmbël me të sa jeni dukur dikur.

Rrobat me simbole ekipesh sportive dhe grupe muzikore

© East News © East News

Nëse jeni vërtet fansa të një ekipi sportiv, është më mirë të mos mbani veshur rroba me logon e tyre deri në ndeshjen e ardhshme. Por nëse bleni rroba që shfaqin një grup muzikor ose një ekip sportiv vetëm për shkak se dukeni bukur, mendojeni më mirë.

Kapuça dimri të tillë

© East News

Është e njëjta situatë si me trikot dhe ka një vijë shumë të hollë mes magjepsjes dhe komedisë.

Pantallona të gjera

© East News © East News

Këto pantallona janë të vështira për t’u përshtatur në to, duke përfshirë edhe gratë mbi 40 vjeç. Ju do të dukeni më mirë pa to.

Shapka me gisht

© East News © East News

Veshja e shapkave me gisht nuk është vetëm çështje estetike, por edhe shëndetësore. Sholla e butë e sheshtë e kësaj këpuce nuk është e mirë për të lëvizur nëpër sipërfaqe guri.

Nëse i mbani ato rregullisht, mund të përfundoni me probleme shëndetësore në këmbët tuaja.

Kur të lexoni këto rekomandime, është e rëndësishme të mbani mend se çdo grua kalon nëpër ndryshimet e veta personale.

Ndërkohë që disa mund të mbajnë veshur të njëjtat rroba për shumë vite, të tjerat duhet t’i harrojnë për fare. Dhe është e rëndësishme të mbani mend se çdo aksesor mund të duket elegant nëse zgjidhet me kujdes.