15 Këshilla që të Bëheni e Bukur edhe Nëse Nuk Jeni Milionere

©depositphotos

Shumë njerëz në të gjithë botën duan të vishen për të bërë përshtypje, prandaj ne duam t’ju themi menjëherë se nuk keni pse të jeni jashtëzakonisht të pasura për t’u dukur mahnitëse. Gjëja e parë që mund të bëni është thjesht të shmangni bërjen e disa gabimeve të zakonshme para se të vazhdoni të eksperimentoni dhe të kënaqeni me pamjen tuaj.

Printime të kafshëve

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Printime të kafshëve në veshjet tuaja.

Çfarë duket elegante: Printime të kafshëve në aksesorë të vegjël, të tilla si një shall mëndafshi.

Ngjyra e zezë

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Një ngjyrë e zezë e venitur. Ajo që duket elegante: Rrobat e zeza që duken sa më të reja.

Dekolteja në një fustan

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Një dekolte tepër zbuluese. Çfarë duket elegante: Një dekolte delikate.

Këpucët

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Këpucë të mëdha me platformë. Çfarë duket elegante: Dizajne klasike.

Madhësia

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Rroba në përmasa të gabuara. Çfarë duket elegante: Rrobat që përshtaten.

Veshje me dantella

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Një bollëk dantelle. Çfarë duket elegante: Një fustan me elementë të vegjël të dantellave.

Logot e markave

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Veshje të markës false. Çfarë duket elegante: Moderimi në veshje.

Veshje me ngjyra fluoreshente

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Ngjyrat neoni. Çfarë duket elegante: Ngjyra të pasura dhe të rënda.

Të brendshme

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Të brendshme që duken nën rroba. Çfarë duket elegante: Të brendshme të fshehura nën rroba.

Bizhuteri

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Bizhuteri me madhësi të madhe dhe imitime. Çfarë duket elegante: Bizhuteri elegante dhe delikate.

Çanta

 

Çfarë duket e lirë: Një çantë e rëndë. Çfarë duket elegante: Një çantë me linja të përcaktuara qartë.

Teminat dhe xixat

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Rroba që janë plotësisht të mbuluara me temina. Çfarë duket elegante: Disa elemente me shkëlqim të vendosura mirë.

Geta dhe çorape

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Këpucë të hapura të veshura në kombinim me geta ose çorape. Çfarë duket elegante: Këpucë të hapura me një pedikyr të mirë.

Kombinimi i ngjyrave

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Kombinimet e zezë dhe kafe me blu të errët. Çfarë duket elegante: Kombinime të pakonkurueshme të ngjyrave klasike.

Bizhuteri të bëra nga metale të çmuara

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Çfarë duket e lirë: Kombinimet e metaleve të çmuar të ndryshëm. Çfarë duket elegante: Bizhuteri të bëra nga një lloj metali i çmuar.