Ju keni $86,400 në llogarinë tuaj bankare dhe dikush ju vjedh $10…

Ju keni $ 86 400 në llogarinë tuaj bankare dhe dikush ju vjedh $10, a do të ishit të mërzitur dhe do t’i hidhnit tutje $86,390 me shpresën për të kapur personin që ju mori $10 tuaj?

Apo ta harronit dhe të vazhdonit përpara?

E drejtë, ta harroni dhe të vazhdoni përpara.

Shih, ne kemi 86,400 sekonda çdo ditë në dispozicionin tonë. Pra, mos lejoni që 10 sekonda negative të dikujt të prishin pjesën tjetër të 86,390 sekondave të ditës.

“Mos u merrni shumë me gjërat e vogla, jeta është më e madhe se aq. Dënojini me indiferencën tuaj ata që përpiqen të vjedhin nga koha juaj, ose që e mbushin me idhtësi dhe negativitet atë.”

Pyetje: A do të ishte i mërzitur dhe do të hidhnit tutje të gjithë $86390 me shpresën për t’u kthyer tek personi që mori $10 tuaj?

Po / Jo?