“Mungesë Etike!”/ 14 Sjelljet që Flasin Për Ju më Keq se 100 Armiq Bashkë!

Aftësia për të qenë tërheqës ndaj njerëzve të tjerë nuk është një gjë e lehtë për t’u kuptuar.

Është një art më vete dhe një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të mbani mend është të ndiqni etikën e duhur.

Të qenit të bezdisshëm duket të jetë një aftësi e lindur për disa njerëz.

I gjeni më poshtë në një listë veprimesh që për pothuajse të gjithë janë veprime acaruese.

1. Flokët e gjata duken bukur përveç rastit nëse nuk janë në tavolinën ose në fytyrën e dikujt.

© surya1kant / reddit © thefunnyfunky / reddit

2. Mbylleni derën në tualetet publike! Jo të gjithë duan të shohin si ju njerëz të rinj.

3. Njerëzve nuk u pëlqejnë t’i shohin të tjerët tek luajnë me stilolapsat e tyre, veçanërisht nëse janë vërtet të nervozuar.

4. Ngrënia e ushqimit me aromë të fortë në çdo lloj transporti publik (autobus, tren, apo edhe taksi) është jashtëzakonisht e bezdisshme.

© adiosmary / pixabay © happyrich358 / pixabay

5. Kur flisni me një person, ju lutemi mos ia ngulni sytë gjatë gjithë kohës.

© Lie to Me / 20th Century Fox Television

6. Mos u përpiqni të rregulloni thonjtë tuaj në një vend publik, edhe nëse mendoni se keni me të vërtetë nevojë.

7. Ka pajisje të posaçme për të lagur gishtat për njerëzit që punojnë me letra, para, libra e kështu me radhë. Ndaj, nuk keni nevojë të lëpini gishtat.

8. Njerëzit që vishen kështu nuk u pëlqen e zakonshmja.

9. Jo të gjithë duan të kenë kontakt me njerëz të huaj.

© DoctorMarimo / reddit © zeramuln / reddit

10. Nëse dikush fillon të trokasë në tavolinë, njerëzit rreth tij nervozohen mjaft shpejt.

11. Çantat e shpinës dhe këmbët nuk janë njerëz, ato nuk kërkojnë sedilje më vete.

© TrickSLO / reddit © Wondomee / reddit

12. Kur dikush të dërgon disa tekste sms-je të shkurtra në vend të një të gjati:

13. Kur i jepni shokut/shoqes tuaj telefonin që të shohë një foto dhe fillon t’i shohë të gjitha me rradhë:

© Black Mirror / netflix

14. Prania e djemve në banjot apo dhomat e zhveshjes së vajzave “tmerron” këdo.