10 Aplikacione të Dobishme Falas për t’u Stërvitur në Shtëpi

©shutterstock

“Nuk kam mundësi të futem në një palestër’; ‘Nuk kam kohë për palester’; ‘Palestrat më frikësojnë’; ‘Është shumë ftohtë jashtë” – të gjitha këto janë justifikime të zakonshme kur bëhet fjalë për të shmangur një stërvitje.

Ndërsa abonimet e shtrenjta në palestër mund t’ju ndihmojnë vërtet të gjeni motivimin, nuk është mënyra e vetme për ta mbajtur veten në formë.

Në fakt, ju mund të krijoni formë të shkëlqyeshme falas pa dalë kurrë nga shtëpia juaj.

Sot, ne ju ofrojmë mundësinë për të hedhur një vështrim në disa nga aplikacionet më të mira të stërvitjes në dispozicion për pajisjet mobile. Këto aplikacione të zgjuara do të bëjnë gjithçka për ju – përveç vetë ushtrimit, natyrisht …

Një trajner personal për stërvitjet ditore

Sworkit Lite është një menaxher i dobishëm sporti me shumë ushtrime për të gjithë ata që duan të qëndrojnë në formë të mirë. Ju zgjidhni llojin e stërvitjes që dëshironi të provoni (joga, shtrirje, pilates, etj.), Vendosni kohën dhe thjesht ndiqni trajnerin e videos që ju tregon se çfarë të bëni. Aplikacioni ruan rezultatet tuaja dhe ju kujton të ushtroni çdo ditë.

Në dispozicion për: iOS, Android

Të ardhurit në formë

Aplikacioni Nike Training Club është krijuar posaçërisht për gratë. Për të filluar stërvitjen tuaj dhe për të marrë qasje në qindra ushtrime të disponueshme në aplikacion, do të duhet të zgjidhni së pari qëllimin tuaj – dobësohu, tonifikohu, forcohu ose i përqendrohu. Çdo opsion stërvitje përmban disa ushtrime, të shoqëruara me udhëzime hap pas hapi, foto dhe video.

Në dispozicion për: iOS, Android

Një stërvitje 7 minutëshe

Ky aplikacion është krijuar për njerëz të zënë që nuk mund të kalojnë shumë kohë duke u ushtruar. Këto stërvitje 7 minutëshe do t’ju ndihmojnë të bëheni të shëndetshëm. Përmban udhëzime zanore dhe udhëzime vizuale për çdo fazë të çdo stërvitje.

Në dispozicion për: iOS, Android

Krijimi i një plani të personalizuar të stërvitjes

Aplikacioni 30DAYS ju ofron programe të ndryshme trajnimi 30-ditore për t’u ndjekur. Për shembull, nëse keni vendosur që doni të bëni ushtrime me dërrasa (ose ndonjë lëvizje tjetër) çdo mëngjes, ky aplikacion është vetëm për ju. Bazuar në rezultatet tuaja fillestare, ai krijon një plan stërvitje të personalizuar për një muaj, duke rritur gradualisht ngarkesat tuaja të trajnimit.

Në dispozicion për: iOS, Android

Një trup perfekt

A po përpiqeni të bëni një jetë më të shëndetshme? Pastaj instaloni këtë aplikacion në smartphone tuaj. Ndërtimi i një Plani Perfect Body është një enciklopedi e organizuar dhe gjithëpërfshirëse ndërvepruese ku mund të gjeni shumë informacione interesante dhe të dobishme se si të qëndroni në formë. Aplikacioni përmban rutina të personalizuara të ushtrimeve për burra dhe gra.

Në dispozicion për: iOS

Joga

Me aplikacionin Yoga Studio është e sigurt se do të zotëroni yogën dhe do të përmirësoni shëndetin tuaj në fare pak kohë. Ju ofron shumë klasa falas, të gatshme të yogas dhe video të meditimit në HD, duke ju dhënë mundësinë e krijimit ose personalizimit të ushtrimeve tuaja unike. Pavarësisht nëse jeni një profesionist yoga ose thjesht jeni i interesuar ta provoni, do të përfitoni nga klasat profesionale të disponueshme në këtë aplikacion.

Në dispozicion për: iOS

Stërvitje ditore

Që do të thotë të jesh i shpejtë, efektiv dhe fuqizues, me video të siguruara nga ky aplikacion të cilat janë të shkëlqyera për burrat dhe gratë. E vetmja gjë që ju duhet të bëni është të luani videon dhe të filloni të stërviteni. Të gjitha programet e trajnimit zhvillohen nga një trajner personal i çertifikuar.

Në dispozicion për: iOS, Android

Stërvitje sa më argëtuese

Aplikacioni Teemo është krijuar për ta bërë të ardhurit në formë më argëtuese, të këndshme dhe efikase. Mbani në mend: mënyra e vetme për t’u regjistruar për këtë program është përmes Facebook. Pra, për të filluar ushtrimet me Teemo, do të duhet të keni një llogari në Facebook. Pas kësaj, do të keni qasje në të gjitha detyrat e disponueshme në bibliotekën e aplikacionit. Për shembull, mund të zgjidhni një sfidë si ” Climb Everest ”, e cila përfshin ngjitjen nëpër shkallë. Teemo gjithashtu ju shpërblen për progresin tuaj.

Në dispozicion për: iOS

Bërja e shtytjeve në mënyrë korrekte

Aplikacioni Push-ups ju ndihmon të bëni shtytjet në mënyrë korrekte. E vetmja gjë që ju duhet të bëni është të zgjidhni mënyrën dhe sasinë e shtytjeve që dëshironi të bëni dhe ta vendosni telefonin tuaj nën gjoks. Nëse e ulni trupin siç duhet, do të dëgjoni tingullin.

Në dispozicion për: Android

Një ditar trajnimi

Mbajtja e një regjistri stërvitjeje mund t’ju ndihmojë të arrini më shpejt qëllimet tuaja të fitnesit. Aplikacioni Ditari i Trajnimit përmban një listë të të gjitha ushtrimeve të nevojshme dhe një plan trajnimi që mund të strukturohet në disa mënyra të ndryshme.