11 Shenjat që Tregojnë Nëse ju ka Ikur Rinia Apo Jo…

Në një moment të caktuar, papritmas kuptojmë se ne dhe njerëzit me të cilët jemi rritur (megjithëse duken shumë të rinj) jemi tashmë 30, 40 ose 50 vjeç. Pra, ne kemi arsye të tjera për të qenë të lumtur dhe të trishtuar tani. Nëse ende nuk e keni vendosur nëse jeni i ri apo jo, këto 11 fotografi do t’ju ndihmojnë ta kuptoni.

Ne jemi të bindur se çdo moshë ka përparësitë e veta, por ne thjesht duhet të kemi një sens të mirë humori.

Nuk ju pëlqen më pëlqen muzika moderne.

Dhe filmat e vjetër janë më të mirë se ata të rinjtë.

Kur bëni një festë në shtëpi fqinjët as që e kuptojnë.

Në mes të një party ndiheni të përgjumur dhe doni të shkoni në shtëpi.

Muzika juaj e preferuar është 20 vjeçare.

Mund ta lëndoni veten edhe thjesht duke u ulur në një karrige.

Kur shihni shtëpinë gjigante në “I vetëm në shtëpi“, ju mendoni se sa shumë duhet të kushtojë hipoteka e saj.

Njerëzit që njihni fillojnë të kenë fëmijë të planifikuar.

Ju vendosni të filloni pastrimin vetë  dhe nganjëherë lini edhe punën për ta bërë atë.

Dëmtimet tuaja janë rezultat i gjumit në një pozicion të çuditshëm

Keni një dyqan ushqimor të preferuar

A e gjeni veten në ndonjë nga këto ilustrime?