11 Situata që Vërtetojnë se Mamatë Tona Janë Magjistare të Papara!

Magjia ekziston dhe ne e shohim çdo ditë. Këtë magji e bëjnë nënat tona, ato persona të veçantë të zemrës tonë që bëjnë gjërat më madhështore për ne çdo ditë.

Ato duhet të kenë një sekret ose disa marifete të fshehta, sepse ndryshe atëherë si mund t’ia bëjnë që të arrjnë kaq shumë gjëra?

Mamatë mund të gatuajnë një darkë të mrekullueshme nga asgjëja!

Mamatë mund të parashikojnë të ardhmen!

Mamatë mund të na bëjnë të ndryshojmë mendjen, pa thënë një fjalë.

Prekja e nënës mund ta bëjë dhimbjen të largohet!

Mamatë mund të bëjnë 100 punë njëkohësisht!

Mamatë gjejnë hapësirë edhe më mirë se magjistarët!

Mamamtë mund t’i kthejnë gjërat e vjetra në gjëra të reja dhe kreative.

Mamatë i dinë dëshirat tona para se ne vetë t’i dimë

Mamatë e kuptojnë nëse një ushqim është gati me një shikim të vetëm.

Mamatë mund ta kthejnë kohën pas dhe të na bëjnë të ndihemi fëmijë përsëri.