12 Arsye Bindëse Përse Nusja Jote Duhet të Jetë me Profesion Mësuese

Besoj se të gjithë kemi patur “dobësi” për një mësues . Ne të gjithë kemi patur një mësues/e që e adhuronim dhe ishim kokë e këmbë “të dashuruar” me të.

Dhe tani që ju lejohet ligjërisht të dilni në takime dhe të lidheni me një mësuese pa ndonjë problem, më poshtë ju listojmë 12 arsye pse një mësuese mund të jetë një kandidate e shkëlqyer për ju.

Le të fillojmë:

1. Ato janë tërheqëse dhe seksi!

Natyrisht.

2. Ato i kanë gjërat nën kontroll!

Kush mund t’i rezistojë dikujt që mban kontrollin dhe (me shumë gjasa) ka një jetë të mbledhur dhe të sistemuar!

3. Ato janë të mençura dhe inteligjente!

Ato janë mësuese, apo jo? Ndaj, patjetër do të keni shumë gjëra për të mësuar prej tyre dhe (më në fund!) do të gjeni personin ideal për të bërë biseda të denja.

4. Do t’ju lënë vetëm!

Ato shpesh do të largohen nga ju vetëm që të keni ‘kohën vetëm për veten tuaj‘ ndërkohë që ato po korrigjojnë njëqind ese. Plus, do të keni kontroll të plotë të telekomandës së televizorit. Epo, ku ka më mirë!

5. Ato veprojnë me shpërblime!

Ndaj, çdo herë që të bëni diçka të mirë, prisni që të shpërbleheni shumë mirë, në gjithçka.

6. Festat dhe fundjavat!

Është emocionuese të planifikoni takimet dhe pushimet e fundjavës me një mësuese, sepse ato janë të lira gjatë netëve, fundjavave dhe të gjitha festave.

7. Ato do t’i ndajnë gjithmonë gjërat me ju!

8. Do t’ju mbajnë të përditësuar!

Ato janë të përditësuara me trendet më të fundit të modës dhe gjithmonë kanë veshjet më elegante, përfshirë edhe ato më sensualet.

9. Vetëm me standarde të larta!

Photo by Element5 Digital on Unsplash

Ato do të sigurohen që t’i mbani lart standardet tuaja. Ato do të korrigjojnë gabimet tuaja gramatikore dhe do t’ju mësojnë diçka të re çdo ditë.

10. Ato i njohin të gjithë!

Ato i njohin të gjithë vendasit. Shanset janë, që personat në zonën tuaj që kanë fëmijë e kanë takuar ndoshta partneren tuaj. Dhe ju e dini se çfarë do të thotë kjo? Skonto dhe favore!

11. Ato i marrin gjërat me nge në dhomën e gjumit!

Dhe me këtë, do të thotë se do të keni lojëra e paralojëra. Për shkak se mësueset e jetojnë jetën e tyre duke planifikuar një mësim tre-pjesësh – një hyrje, pjesën kryesore dhe përfundimin.

Receta e përsosur!

12. Dhe sigurisht, ato gjithmonë e kanë një stilolaps në çantën e tyre!

Është kaq i dobishëm në shumë situata, na besoni. Kush mban në ditët e sotme stilolaps, përveç mësueseve!