13 Bestytni Nëpër Botë që Ende Nuk Kanë një Shpjegim

©shutterstock

Nëse ju jeni një person që i njohni bestytnitë dhe një mace e zezë që ju ndërpret rrugen ju shakton stres, një anglez me kënaqësi do të ishte i pari që do ta këpuste menjëherë rrugën.

Mentaliteti dhe mënyra e jetesës së vendeve të ndryshme formojnë besimet e banorëve të tyre.

Ne nuk jemi vërtet paragjykues dhe kemi vendosur të bëjmë një udhëzues të ilustruar me nota humori mbi botën e besimeve të çuditshme në vende të ndryshme. Shijojini!

Kur një zog jashtëqit mbi ju do të thotë Para

Nëse shkel me këmbën e majtë një jashtëqitje qeni do të thotë lumuri. Nëse e shkel me këmbën e djathtë, fatkeqësi.

Nëse një mizë bie në pjatën tuaj me supë, prisni një dhuratë.

Nëse teshtini, ose ju kap lemza, dikush po flet për ju

Enët e thyera janë për fat. Copat e enëve jepen si dhuratë Krishtlindjesh.

Një fije e gjatë makarone simbolizon jetëgjatësi dhe mirëqenie, kështu që nuk duhet ta kafshoni.

Një kaktus me gjemba të mbron nga çdo gjë e keqe.

Nëse një mace të ndërpret rrugën duke kaluar nga e majta në të djathtë është ters. Ndërsa, nëse kalon nga e djathta në të majtë është fat.

Nuk duhet të shikohesh natën në pasqyrë

Të gjitha orat në kishë tregojnë kohë të ndryshme për të hutuar djallin.

Vrasja e merimangave është një tabu, sepse ato mbrojnë shtëpinë nga zjarri.

Komplimentet janë shkaku i të gjitha fatkeqësive.

Nusja duhet të zhytet në baltë për të patur një jetë të lumtur familjare.