19 njerëz, sytë e të cilëve kanë një bukuri tepër të rrallë…

Sytë e njeriut janë një pasqyrë e bukur dhe misterioze e shpirtit. Janë e para gjë që vëreni kur takoni dikë. Ata në thelb na zbulojnë botën.

“Magjia” e melaninës në sytë tonë dikton se çfarë ngjyra sysh kemi dhe disa prej nesh kanë edhe dy ngjyra të ndryshme të syve. Ata madje mund t’ju bëjnë të ndiheni sikur po mbyteni brenda tyre.

Mos i humbisni fotot e disa prej syve më të bukur në botë:

1. Përgatituni ta bëni të gjelbrën ngjyrën tuaj të preferuar.

© Adilson Winans Goldberg Houston / Google Plus

2. Sytë janë me të vërtetë dritare e shpirtit.

@flickr.com

3. Një kontrast i vërtetë… roza e zbehtë kundrejt atyre syve blu të ëmbël.

© Jenna Hamra / Pexels

4. Sindroma e Waardenburg mund të shkaktojë që njerëzit të kenë sy të ndritshëm blu.

 

5. Sytë mund të kenë edhe ngjyrën e kafesë.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steve McCurry (@stevemccurryofficial) on

6. Sytë janë aksesori i përsosur.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magdalena Bagrianow (@9magdalenabagrianow9) on

7. Ngjyra më e mirë është gjithmonë ylberi.

© Max Pixel

8. Këta të dy janë 2 nga 2 të paktët.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAYLR LRZO (@taylorthelight) on

9. Mosha nuk ndikon në fuqinë e një vështrimi!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa) on

10. Kjo mund të quhet lehtësisht një shfaqje ngjyrash!

© ian dooley / Unsplash

11. E Bukura dhe Bisha

© Seth Macey / Unsplash

12. Një vështrim mund të tregojë një histori.

13. Pranojeni, bluja ishte ngjyra e parë që patë.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasiya Knyazeva 🙆📸🌹 (@anastasiya_knyazeva16) on

14. Koha për t’jua shkrirë zemrën në 3… 2… 1

© Colin Maynard / Unsplash

15. Disa sy mbeten përgjithmonë të rinj.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Rayboun (@justinrayboun) on

16. Sy të tillë mund t’jua ndryshojnë jetën..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Polina Brzhezinskaya (@polinabrz) on

17. Vetëm duke i shikuar të bën të ndjesh pranverën edhe pa ardhur…

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Polina Brzhezinskaya (@polinabrz) on

18. Të tilla reflektime të vogla të dritës…

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steve McCurry (@stevemccurryofficial) on

19. Kjo bukuri nuk duhet të fshihet…

 

© Shivesh Ram / National Geographic