20 Foto që Zbulojnë Anën e Fshehur të Perfeksionit

Ndonjëherë kur hapim Instagram-in, kemi atë ndjesinë sikur po kalojmë në një botë magjike ku njerëzit kanë një pamje të përsosur, udhëtojnë çdo ditë, hanë vetëm ushqim të shëndetshëm dhe blejnë rroba të shtrenjta çdo javë.

Por realiteti nuk është kështu dhe nuk ekziston një gjë e tillë si një botë e përsosur dhe disa njerëz e tregojnë këtë me guxim.

Ne e vlerësojmë vetë-ironinë dhe dëshirojmë të ndajmë me ju fotot e njerëzve që nuk kanë frikë ta bashkëndajnë pjesën e fshehtë të jetës së Instagram-it.

Jo, nuk është një teleport! Është Photoshop!

© irina_honcharuk / instagram

Kur ai nuk po të shikon dhe kur ai po te shikon

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Lele Pons (@lelepons) in data:

Ai momenti i shkëlqyer kur nuk mund ta kontrollosh natyrën

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Lele Pons (@lelepons) in data:

Po, i duam kafshët tona shtëpiake dhe ato e adhurojnë të na i shkatërrojnë fotot!

Tjetër dietë kemi për ndjekësit e tjetër për realitetin

 

Sot nuk ka xhiro- Porche-it të vjetër sot i duhet vetëm të duket luksoz

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Daniel (@dangearon) in data:

Pamja seksi ka të bëjë vetëm me këndin e duhur

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Kacey😎❤️ (@logansxworld) in data:

Rregullat Instagramit: së pari, poza, pastaj mund të hani

Realiteti mund të jetë i parehatshëm dhe flokët, flokët besdisës.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Toni Paras (@toniparas) in data:

“Filtra! Oo, po!”

© tyrabanks / instagram

“Ja një shembull i mirë se përse inkuadrimi ka rëndësi”

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da ↬REALLIFE ▪HONEST▪ MINDSET↫ (@the_truth_is_not_pretty) in data:

Këto çiftet e instagramit prapë se prapë mund të zihen!

“Na falni që po ju zhgënjejmë por në realitet, dimri në Zvicër duket shumë më tepër si fotoja në të djathtë.”

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da ↬REALLIFE ▪HONEST▪ MINDSET↫ (@the_truth_is_not_pretty) in data:

Kur realitetin me mundësinë i ndan një hendek i tërë:

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da David Friedrich (@_david.friedrich_) in data:

Më gati se kurrë për trajnimin në instagram

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da alexa ✧ yoga ✧ travel (@alexa_katharina) in data:

Mbaj barkun dhe rri drejtë. Tani merr frymë.

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Helo Moretti (@helomoretti) in data:

Të qënit me forma për instagram, por vetem në vendet e duhura

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Ula | Your Nutrition Cure (@ulabozek) in data:

“As që mund t’i numëroj gjithë ato fotografi në instagram të atyre influencuesve që i hanë në divan picat e tyre kaq lezetshëm.”

 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da ↬REALLIFE ▪HONEST▪ MINDSET↫ (@the_truth_is_not_pretty) in data:

Më fort, më mirë, më shpejt, më shumë. E pra, vetëm në një të shtënë.

Nuk është kurrë kohë e humbur për një foto perfekte Instagrami!

© misstatge / instagram

A preferoni foto të përsosura Instagrami apo realiti? Ju lutem na shkruani komentet tuaja më poshtë dhe ndajeni këtë artikull me miqtë tuaj!