20 Raste Kur Njerëzit që u Punon Mendja për Mirë na i Lehtësuan Gjërat

© Defcon_/ Reddit, © luckydice1224 / Reddit

Sa herë keni dëshiruar që një objekt të ketë një tipar që do ta bënte më të lehtë përdorimin, ose që një vend të kishte një shërbim që do t’ju largonte nga telashet?

Për fatin e mirë të shumë njerëzve, disa prej atyre që e lodhin mendjen për të qënë krijues kanë zbuluar gjëra që mund t’ju shpëtojnë nga kokëçarjet sa herë që dëshironi të përdorni një objekt.

Ne do t’ju tregojmë disa shpikje mjaft të hijshme që disa mendjendritur ndanë me ne.

“Menaxhimi i integruar i kabllit në pjesën e pasme të televizorit tim.”

© Defcon_/ Reddit

“Ky hotel në të cilin po qëndroj ka raftin e dushit të arritshëm si nga brenda ashtu edhe nga jashtë.”

© achilliesFriend / Reddit

“Parku ku shkoj me vajzën time instaloi pajisje stërvitje në natyrë me pamje nga sheshi i lojërave”

© vidat13 / Reddit

“Mbështjellja ime plastike sapo më tha ta shtoja në listën time të blerjeve, pasi ajo është drejt fundit!”

© itsmer / Reddit

“Kjo shishe qumështi ju tregon se sa qumësht ka akoma brenda.”

© MoonSoup42 / Reddit

“Kjo paketë ju tregon në cilën temperaturë duhet të gatuani qoftet tuaja dhe pse.”

© Goldini73 / Reddit

“Librat në pjesën e poshtme janë kthyer në një kënd që të mos duhet të përkulesh për të parë.”

© SirChiefsLot / Reddit

“Ky dyqan ushqimesh tregon këto arra dhe ushqime të tjera me kokë poshtë, kështu që ju mund të shihni përmbajtjen më qartë.”

© zachcruse / Reddit

“Ky fill dentar ju tregon se sa ditë ju kanë mbetur para se të keni nevojë për të blerë sërish.”

© eightkangaroos / Reddit

“Ky autobus publik me porta USB-je”

© Me_Himself / Reddit

“Ky dyqan shet kapakë individualë për të gjithë kontejnerët e qelqit të cilët humbasin ose u thyhen kapakët.”

© jesseberdinka / Reddit

“Ky tas supe që mban edhe bukën e thekur”

© luckydice1224 / Reddit

“Kjo orë me zile e hotelit ka një pamje anësore pranë shtratit në mënyrë që të mos duhet ta rrotulloni për të parë orën.”

© occamsshavingki / Reddit

“Kjo fletore që është gjithashtu makinë llogaritëse”

© iritian / Reddit

“Kapaku i kësaj shisheje me lëng molle ka një shigjetë të gdhendur që tregon drejtimin nga duhet të rrotullohet në mënyrë që të hapet.”

© 2312micha / Reddit

“Kutitë e dorezave të Costco kanë tabela madhësish anash për të marrë madhësinë që i përshtatet dorës tuaj.”

© j3asan101 / Reddit

“Kjo Depo Shtëpie ka pak vaska të vogla për qëllime zbukurimi.”

© SchrodingersCatPics / Reddit

“Kjo shishe spërkatëse është e dizajnuar që të mund të përdorni të gjithë lëngun në të!”

© MrCaspan / Reddit

“Kjo piceri përdor një gungë brumi për të parandaluar që djathi të mos prekë kutinë.”

© swimfastalex / Reddit

“Filxhani im i çajit është i zbrazët në mënyrë që të mos nxehet shumë për ta mbajtur.”

© ModalMantis / Reddit