24 Ide të Bukura që e Çojnë Shtëpinë Tuaj në një Nivel të Ri

©Lemberg vector/shutterstock

https://genial.guru/creacion-diseno/24-trucos-que-llevaran-tu-hogar-a-un-nuevo-nivel-184755/

Të gjithë duam që shtëpia jonë të jetë si ato të revistave. Dhe nganjëherë dëshira për të ndryshuar diçka është aq e fortë saqë jeni të gatshëm të ndaloni atë që po bëni dhe të filloni të lëvizni mobiljet.

Në të vërtetë, nuk keni nevojë të kryeni rinovime të fuqishme ose të rregulloni mobiljet tuaja. Ndonjëherë për të krijuar një pamje të brendshme të përsosur të shtëpisë mjafton të njohim disa truke të thjeshta.

Ne kemi mbledhur disa ide interesante që mund t’ju frymëzojnë të krijoni shtëpinë e ëndrrave tuaja.

Pasqyrat zgjerojnë vizualisht hapësirën

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Pasqyrat në dyert e dollapit do të ndihmojnë në rifreskimin e ambientit të brendshëm dhe zgjerimin vizual të hapësirës.

Ju mund ta ktheni pasqyrën tuaj në një element zbukurimi

©Depositphotos.com

Duke përdorur tel dhe ngjitës, ju mund të ktheni një pasqyrë të zakonshme në një zbukurim interesant.

Organizatori i murit: i përshtatshëm dhe i bukur

©Depositphotos.com

Një organizator i murit do t’ju ndihmojë të kurseni hapësirë dhe do krijojë një zbukurim të shkëlqyeshëm në ambientin e brendshëm.

Hijëzues llambe

©shutterstock

Një modelim në perde do të rifreskojë atmosferën

©pexels

Ju mund të rinovoni mjedisin duke shtuar një model në perdet njëngjyrëshe.

Perdet që kapen nën tavan do të krijojnë iluzionin e dritareve të mëdha

©Depositphotos.com

Nëse varni perdet më afër tavanit, jo vetëm në buzë të dritares, dritaret do të duken më të mëdha se sa janë në të vërtetë.

Një perde e gjatë do të shtojë hapësirë në banjën tuaj

©pixabay

I njëjti truk funksionon edhe me perden e dushit; sa më e lartë të jetë perdja e varur, aq më i lartë shfaqet tavani.

Varni perdet në një “shkop” të pazakontë

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com,©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Një perde e pazakontë do të ndihmojë për të nxjerrë në pah stilin e brendshëm dhe shijen e mirë të pronarëve.

Disa rripa do t’i bëjnë perdet tuaja të duken më origjinale

©Depositphotos.,©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Mbajtësit e bukura dhe të pazakonta të perdeve do të shtojnë një prekje të veçantë në dritaret tuaja.

Dorezat e reja do të ndryshojnë pamjen e mobiljeve tuaja

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com,©Depositphotos.com ,©Depositphotos.com

Nuk është e nevojshme të ndryshoni mobiljet për të rinovuar brendësinë. Ndonjëherë është e mjaftueshme vetëm për të ndryshuar disa detaje në mënyrë që i gjithë ambienti i një dhome të duket si i ri.

Kornizoni televizorin

©pixabay

Një televizion do të përshtatet në mënyrë të përsosur duke përdorur kornizat.

Fshihni kabllot

©pexels, ©pexels

Për të fshehur kabllot televizive mund të përdorni një tub të thjeshtë.

Kabllo si element dekori

©pexels

Ju gjithashtu mund të integroni kabllot brenda.

Kokë shtrati e stilit elegant

©Depositphotos.com

Ju mund të bëni bazën rreth shtratit me shkopinj perdesh

©Depositphotos.com

Duke përdorur perde mund të krijoni një shtrat të improvizuar dhe t’i bëni ëndrrat tuaja realitet. Shtrati i ëndrrave të një stilisti nga Nju Jorku.

Sirtarët rrëshqitës poshtë krevatit do të rrisin hapësirën e magazinimit

©Depositphotos.com

Sirtarët nën shtrat do të ndihmojnë në rritjen e hapësirës si dhe për të ruajtur objektet dhe për të ruajtur rendin në dhomë.

Linoleumi mund të pikturohet

©Depositphotos.com

Ju mund ta bëni linoleumin tuaj të vjetër të duket më modern duke pikturuar vija të gjera me kontrast në sipërfaqen e tij.

Tavani i errët duket më i thellë

©Depositphotos.com

Theksimi i tavanit me ngjyrë të errët, për sa kohë që ka mure të lehta, do t’i japë ambientit të brendshëm thellësi dhe elegancë.

Një pasqyrë në kornizë duket më e shtrenjtë

©Depositphotos.com

Nëse e kornizoni pasqyrën tuaj, ajo do t’i japë një pamje të shkëlqyeshme banjës suaj.

Kamufloni prizat dhe çelsat

©Depositphotos.com

Prizat dhe çelsat jo tërheqës mund të integrohen në ambientet e brendshme nëse i dekoroni me letër ngjitëse, pllaka mozaiku ose sende të tjera.

“Ari” i rezervuar duket elegant

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Për ta bërë brendësinë më të sofistikuar, detajet e pikturuara në ar me një shkëlqim të moderuar do të ndihmojnë.

Theksimi i murit me një hile efikase

©Depositphotos.com

Për ta bërë brendësinë më të freskët dhe moderne, ju mund të dekoroni ose të theksoni me stil njërin nga muret.

Iluzion i tavaneve të larta duke përdorur ngjyrën

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Krijimi i iluzionit të tavaneve më të larta është i mundur duke pikturuar muret pa arritur deri në tavan siç tregohet në këto brendshme.

Fshih shtratin

©Depositphotos.com,©Depositphotos.com

Perdet mund të fshehin shtratin tuaj pa ndikuar në hapësirë.