24 Rastet Kur Fotografi i Dasmës e Tejkaloi Detyrën

Javë të tëra me përgatitje serioze, debate të mëdha dhe të vogla, para, shumë gëzim, kjo është një recetë për një martesë tipike.

Për ta bërë atë edhe më të mirë, keni nevojë për disa humor dhe vetëm pak çmenduri… ashtu si personazhet e fotografive në vijim.

“Miku im pati një fillim të vështirë në xhirimin dhe bërjen e fotografive të dasmës… Imagjinoni fundin…”

© lkiop6/imgur

Thjesht që ta dini: mos u hidhni kur keni veshur një fustan të tillë. Asnjëherë!

© unknown author/imgur

Ajo është skeptike…

© thund3rbolt/imgur © orangegirl

Kur keni atë ndjesinë se nuk i përkisni këtij vendi:

© StuffyUnicorn/reddit

“Gati humba syrin prej konfetave në ditën e dasmës sime.”

© RoscoeMG/reddit

“Miku im u martua për Halloween.”

© pseudonordic/reddit

“Miku im u shfaq përpara dasmorëve pikërisht kur pritej që nusja dhe dhëndri të vinin.”

© unknown author/imgur

“Unë dhe im shoq po shkonim tek lokali i dasmës. Rruga kishte shumë kthesa dhe shoferi po ecte aq shpejt sa që të dy u sëmurëm”.

© unknown author/awkwardfamilyphotos

“Një foto tipike nga dasma e motrës sime!”

© JennyCupcakes/imgur

Kur çifti nuk është mjaftueshëm i gjatë

© unknown author/imgur

Kjo vogëlushe është lodhur nga gjithë këto gjërat e dasmës!

© rabinaspears/reddit

Ky fëmijë nuk qenka tip dasmash!

© nombski/reddit

Me sa duket të gjithë fëmijët qenkan kështu!

© oknation

Motrës së dhëndrit i ra të fikët pikërisht në momentin kur pastori tha: “Mund ta puthësh nusen”.

© GallowBoob/reddit

Rreth gjysëm sekondi para se dhëndri të puthte tokën!

© Lindsey Marec/Tahns/reddit

Një foto dasme “një në një milion”!

© unknown author/imgur

Kush ka nevojë për një tortë martese kur ka rosto të tillë?

© festou2/reddit

“Vëllai im u martua në janar. Prindërit e mi e adhurojnë këtë foto. Edhe unë po ashtu, por për arsye të ndryshme.”

© unknown author/reddit

Mund të duket se çdo gjë është në rregull… përveç faktit që dhëndri ka vetëm njërën këpucë.

© Paul/awkwardfamilyphotos

“Kjo është gruaja ime, duke fjetur në korridorin e hotelit pas dasmës sonë”.

© Benentono/reddit

“Dasmorët më të pasjellshëm që mund të keni parë ndonjëherë!”

© theefiveoh/reddit