8 Tipare që i Nxisin Burrat ta Dëshirojnë më Shumë një Grua

©shutterstock

Pothuajse të gjithë duan të dinë përgjigjen e pyetjes: “Si të jesh tërheqësr?” Shkencëtarët pohojnë se ata më në fund janë gati të zbulojnë të vërtetën.

Zbulimet mund të befasojnë njerëzit që mendojnë se burrat shikojnë shikojnë vetëm gratë me fytyra të bukura dhe figura të holla.

Ne mblodhëm një listë me 8 tipare që burrat i konsiderojnë tërheqëse tek gratë.

Figura

Kur një burrë sheh një grua, ai në mënyrë të nënndërgjegjeshme po mendon nëse mund të ketë fëmijë me të apo jo. Kjo është arsyeja pse truri i mashkullit po kërkon një grua me ije më të mëdha dhe bel më të vogël. Gruaja duhet të duket e shëndetshme dhe pjellore.

Studimet kanë gjetur proporcionin ideal për një trup femëror dhe një grua është më mirë të ketë raportin bel-kofshë 7:10. Një proporcion i tillë i tregon një burri se forma të tilla janë të shkëlqyera për lindjen e fëmijës!

Buzëqeshja

© shutterstock

Ky është një tipar i dukshëm tërheqës për burrat. Buzëqeshja është diçka që mund të tërheqë vëmndjen e çdo mashkulli. Kjo grua duket më e hapur dhe e gatshme për të flirtuar.

A është vërtet kaq e thjeshtë? Sigurisht që jo. Burrat shikojnë edhe dhëmbët e grave. Kjo nuk do të thotë që ju duhet të keni dhëmbë të bardhë të ndritshëm si aktoret në filmat e Hollivudit – thjesht shmangni gjëra të tilla si aroma e keqe e gojës dhe dhëmbët e verdhë.

Është gjithashtu e lidhur me faktin se dhëmbët me pamje të mirë janë një tregues i shëndetit të mirë dhe gjenetikës së mirë. Të gjithë kujtojmë se një burrë është duke kërkuar një nënë për foshnjat e tij të ardhshme.

Simetria e fytyrës

Simetria e fytyrës është një nga tiparet fizike më tërheqëse. Shpjegohet me faktin se truri ynë vizualisht përpunon fytyrat simetrike më shpejt sesa një më pak simetrike.

Me siguri, të gjithë e kuptojmë se nuk është e mundur të gjesh një fytyrë 100% simetrike. Por sa më pak asimetri të keni, aq më shumë fytyra juaj tërheq vëmendjen e njerëzve.

Buzët

© shutterstock

Çdo burrë do të tërhiqet nga një grua me buzë të dëshirueshme për t’u puthur.

Pavarësisht nga tendenca e përdorimit të metodave të ndryshme për të bërë buzët më të mëdha, sondazhi ka treguar se burrat preferojnë buzë të holla në të mesme.

Mos harroni për buzëkuqin. Është shpikur për një arsye! Një studim nga Universiteti i Mançesterit zbuloi se burrat mund të shikojnë gratë me buzë të kuqe për shtatë sekonda!

Sytë

© shutterstock

Burrat preferojnë të shohin sytë e mëdhenj dhe ka një arsye!

Kur një person po dashurohet me një person që po shikon, sytë e tij zgjerohen në mënyrë të pavetëdijshme dhe bëhen më të mëdhenj. Kjo është arsyeja pse një person me sy më të mëdhenj duket më i lumtur dhe tërheqës.

Vetullat

© shutterstock

Vetullat janë qartë një tipar i rëndësishëm në pamjen tonë. Ato ndihmojnë në shprehjen e ndjenjave dhe emocioneve tona. Vetullat në formë të mirë mund t’ju ​​bëjnë të dukeni të mrekullueshme. Ato i bëjnë burrat të ndjehen të përhumbur në sytë tuaj.

Gjithashtu u zbulua se njerëzit i vërejnë vetullat më shpesh sesa sytë. Pra, mos i lini pas dore vetullat tuaja ndërsa bëni grimin tuaj.

Qëndrimi i trupit

© shutterstock, © shutterstock

Qëndroni drejt, zonja!

Qëndrimi juaj mund të thotë shumë për ju. Zakonisht, njerëzit me sjellje të dobët kanë probleme shoqërimi. Ata janë të ndrojtur dhe nuk janë të hapur për njohje të reja. Njerëzit me qëndrim të mirë të trupit kanë tendencë të jenë më të sigurt dhe tërheqës.

Qëndrimi juaj ndikon në përshtypjen e parë që lini. Ndryshoni qëndrimin tuaj për të ndryshuar mënyrën e të menduarit të njerëzve për ju.

Ngjyra

© shutterstock, © shutterstock

Thuaj po fustaneve te kuq!

Ngjyra e veshjeve mund të ndikojë shumë në tërheqjen tuaj. U zbulua se ngjyra e kuqe është më tërheqëse për burrat, sepse lidhet me dashurinë dhe pasionin.

Mos e hidhni fustanin tuaj të zi të vogël! Veshja e zezë mund t’i bëjë të ditur një burri që je një grua inteligjente dhe me vetëbesim.

Të gjitha gratë dëshirojnë të jenë të bukura, të dëshiruara dhe të tërheqin vëmendjen e burrave. Por le ta pranojmë – shumica e grave nuk i kanë të gjitha këto tipare të një personi tërheqës ideal teorikisht. Mos jini të etur për stereotipet, monitoroni shëndetin tuaj dhe përdorni truket e vogla si buzëkuq të kuq për të dalluar nga turma.