E Thotë Studimi, Do ta Takoni Dashurinë Tuaj në Fluturimin e Radhës…

© Relatos salvajes / K&S Films

Si do të jetë fiksimi juaj i rradhës? A do të ketë sy më ngjyrë të errët apo të shkruar? A do të jetë humorist/e apo do të jetë serioz/e? Mund të jetë i/e palestruar ose mund të mos shqetësohet aspak për palestrën. Mund të pëlqejë filma, libra, muzikë, ose ndoshta të jetë sportiv/e.

Fatkeqësisht, ne nuk kemi përgjigjen e asnjërës prej këtyre pyetjeve. Por përveç asaj se si do të jetë fiksimi juaj i rradhës, një studim ka zbuluar se ata mund të jenë duke ju pritur në fluturimin tuaj të rradhës.

Ne e dimë se shumë nga lexuesit tanë me zor presin që të takojnë dashurinë e jetës së tyre. Kjo është arsyeja pse ne po ndajmë këtë studim, i cili do të zgjerojë pritshmëritë e atyre që janë në kërkim të gjysmës tjetër të zemrës.

Zemrat fluturuese

© Airplane! / Paramount Pictures

Kur duam të takojmë njerëz të rinj, me siguri shkojmë në bare, klube, kinema dhe koncerte, siç e dini, vendet në terren. Sidoqoftë, ne zakonisht nuk mendojmë për lartësi kur marrim parasysh vendet ku mund të njohim njerëz.

Jo, ne nuk po ju sugjerojmë që të hidheni me parashutë apo sporte të ngjashme që të njiheni me gjysmën tuaj. Po flasim për një fluturim të thjeshtë me aeroplan. Por mos e merrni për të sigurt.

Një studim i kryer nga HSBC Bank, së bashku me revistën Travel + Leisure, ka bërë disa zbulime interesante për ata që ëndërrojnë të takojnë dashurinë e tyre të rradhës.

Studimi

© Red eye / DreamWorks Pictures

Gjatë korrikut 2018, u anketuan 5,000 pasagjerë nga 141 vende. Studiuesit nuk ishin të interesuar në mënyrën se si trajtoheshin udhëtarët në aeroport, si e kalonin kohën aty ose çfarë lloj situatash ndodhën në kafenetë dhe dyqanet. Pyetjet u përqëndruan më shumë në marrjen e informacionit në lidhje me sjelljen e njerëzve gjatë fluturimeve.

Duhet ta themi, të dhënat e mbledhura janë mjaft interesante. Ndoshta nuk ka asgjë më të mirë se të dish se si sillet kupidi në një aeroplan. Me sa duket, ai nuk vuan nga nga frika prej lartësive.

Rezultatet

© French Kiss / 20th Century Fox

Sipas përgjigjeve të dhëna nga të gjithë pasagjerët, 1 në 50 filloi një romancë në aeroplan. Nuk është për t’u habitur, sidoqoftë. Shumë prej nesh kanë parë në filma ose shfaqje televizive se si ndizen shkëndijat e dashurisë midis 2 personave që takohen në aeroplan dhe më pas romanca vazhdon në tokë.

Vetëm kujtoni filmin “French Kiss“, një komedi me aktorë Meg Ryan dhe Kevin Kline.

Sigurisht, nuk ka të bëjë vetëm me dashurinë. Aeroplanët ofrojnë mundësi të shkëlqyera për të zhvilluar marrëdhënie të tjera. Për shembull, 16% e pasagjerëve të anketuar deklaruan se kishin bërë disa njohje dhe 14% takuan dikë që më vonë u bë mik i tyre.

Përfundimi

A mendoni se 2% është një përqindje e ulët? Nuk eshte. Nëse e marrim atë përqindje dhe e zbatojmë atë në çdo fluturim, 2 çifte do të fillojnë një marrëdhënie në secilin fluturim. Siç thamë edhe më parë, Kupidi nuk ka frikë nga lartësitë. Ai ka krahë për një arsye, apo jo?

Kështu që ata që duan t’i japin fund sezonit të tyre të vetmisë nuk duhet të humbasin mundësitë që i presin gjatë fluturimit të tyre të rradhës. Ata duhet të përpiqen të mos shpërqendrohen nga telefoni i tyre, të dërgojnë mesazhe, të ngarkojnë foto të reve ose të bëjnë selfie. Ata duhet të vendosin ndjenjat e tyre dhe të tregojnë një gatishmëri për të filluar dialogun me pasagjerin ulur pranë tyre. Ndoshta atëherë, ata do të jenë një nga çiftet që largohen nga avioni duke takuar dashurinë e tyre të re.

Cili është mendimi juaj për këtë studim? A keni takuar ndonjëherë dikë që rezultoi duke u bërë gjysma juaj e zemrës gjatë një udhëtimi me aeroplan? A njihni ndonjë çift që filloi një romancë mbi retë? Ju lutemi na tregoni në komente!