Gratë Alfa Nuk i Tolerojnë Kurrë Këto Gjëra në Një Marrëdhënie…

Gratë alfa janë krijesa jashtëzakonisht interesante.

Ato janë të ashpra, dhe kokëforta në sipërfaqe, por të buta dhe të ndjeshme nga brenda dhe nuk duhet, as për një sekondë të mendoni se ajo nuk do të luftojë për atë që beson.

Është e vështirë të shprehësh gjithçka që një grua alfa mishëron me fjalë, sepse thjesht nuk ka mbiemra të mjaftueshëm në botë për të përshkruar energjinë e saj.

Ajo është e ashpër dhe e sigurt në egërsinë e saj, ajo nuk e ka problem t’i qëndrojë asaj që beson dhe më e rëndësishmja, ajo nuk e ka problem të çojë zërin për veten e saj.

Shumica e femrave alfa u është dashur të piqen në një moshë të vogël, jeta u hodhi atyre një gur dhe ata duhej të mësonin se si t’i bënin ballë.

Ato e dinë saktësisht se çfarë duan dhe si u pëlqejnë gjërat që duhen bërë. Alfa ka mendje dhe mendime të forta sidomos kur bëhet fjalë për aspektet e jetës së tyre.

Pra, natyrshëm, kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, ajo e di saktësisht se çfarë po kërkon tek një partner. Mbani mend se ajo ka vendosur kufinj dhe standarde që nuk janë të ulëta, sepse ato e dinë që meritojnë më të mirat në jetë.

Alpha ka nevojë për një partner, i cili do të ndajë me ta zellin për jetën dhe që nuk do të frikësohet nga qëllimet dhe aspiratat e saj të mëdha.
Kështu që, nëse doni të njiheni me një alfa duhet të keni parasysh se ato kanë vendosur kufij të rreptë për veten e tyre dhe që ju të jeni me të duhet ta nderoni.

Këtu janë 10 gjëra që pothuajse çdo grua alfa refuzon të tolerojë:

MOSPËRFILLJA

Kur bëhet fjalë për respektin, një gjë që duhet të kuptoni është që të gjitha kanë respekt për veten e tyre, ajo e di vlerën e saj dhe kurrë nuk mjaftohet me pak nga sa do dhe nga sa meriton. Nëse e poshtëroni ose nuk e respektoni atë, ajo do të largohet.

JUSTIFIKIMET E KOTA

Femrat alfa i duan dhe respektojnë njerëzit që i pranojnë gabimet e tyre dhe do të pranojnë faljen tuaj, si dhe do të përpiqeni të kuptoni gabimin tuaj ose pse keni bërë atë që bëtë. Sidoqoftë, nëse përpiqeni ta mashtroni atë duke nxjerrë justifikime të kota. Ju duhet të kuptoni, se një emër alfa është gjithmonë një hap përpara jush.

TË QENIT E KONTROLLUAR

Pavarësia është një tipar të cilin e posedojnë të gjitha femrat alfa, kështu që nëse ajo e ndjen se marrëdhënia është duke u anuar në një drejtim, ajo do të bëjë gjithçka në fuqinë e saj për t’u larguar. Ju nuk mund, dhe kurrë nuk do të jeni në gjendje të kontrolloni një femër alfa. Ajo ka nevojë për lirinë për të qenë ajo që është vërtet.

PABESUESHMËRIA

Të jesh i/e vërtetë për fjalën tënde është shumë e rëndësishme. Ajo nuk urren askënd më shumë se atë që nuk mund të respektojë marrëveshjet që kanë bërë. Ajo ka nevojë për një partner i cili është i besueshëm dhe ajo duhet të dijë se ata janë aty pa marrë pavarësisht çdo gjëje. Nëse nuk mund të mbani premtimet tuaja, mos prisni që ajo të qëndrojë.

PANDESHMËRIA

Nëse e mashtroni, ajo do t’ju ​​lërë me një rrahje zemre. Nuk ka dhe nuk do të ketë kurrë një arsye e vlefshme për tradhëti. Nëse doni të eksploroni njerëzit e tjerë, tregohuni të drejtë në lidhje me to, ajo do të jetë në gjendje ta kuptojë atë nga të gjitha këndvështrimet dhe do t’ju japë përgjigjen e saj të sinqertë.

GËNJESHTRA

Alfat vlerësojnë sinqeritetin, pa marrë parasysh sa e vonë është. Jini të drejt dhe të sinqertë me të sepse është një grua e drejtë dhe e ndershme. Ajo nuk ka kohë për të veshur biseden me sheqer. Asaj i pëlqejnë gjërat të jenë transparente dhe të papërpunuara në mendje.

MUNGESA E MBËSHTETJES

Një faktor tjetër i rëndësishëm që një alfa kërkon tek një partner është nëse ai e mbështet apo jo atë. Ajo nuk ka nevojë për një burrë që t’i tregojë asaj se si t’i bëjë gjëra, ajo ka nevojë për një burrë që do të qëndrojë pranë saj në të gjitha gjërat që ajo merr përsipër dhe i cili do ta inkurajojë atë të ecë përpara në jetë dhe të arrijë të gjitha gjërat që dëshiron.

MANIPULIMI

Një gjë që një alfa do të dallojë nga një milje larg është manipulimi. Ajo e di kur jeni duke u përpjekur ta mashtroni atë dhe të më besoni mua, ju nuk e bëni dot, po e përsëris nuk do të donit të ishit rreth e rrotull kur ajo qorton. Ju kemi paralajmëruar.

QËNDRIMI: MË I/E MIRË SE TI

Ju e dini se, “Ngjyrat e vërteta të një personi shihen nga mënyra sesi ata trajtojnë një ndihmës.” Epo, nëse mendoni se jeni më mirë se një person i pastrehë ose një shpërndarës, epo me mirësjellje ju mund ta shoqëroni veten dera.

Gratë alfa kurrë nuk do ta tolerojnë këtë lloj sjelljeje sepse ajo e di dhe e kupton që çdo njeri në tokë është i barabartë, dhe duhet të trajtohet me respekt të barabartë.

ABUZIMI EMOCIONAL

Gratë alfa janë të forta dhe inteligjente. Nëse ajo e gjen veten në një situatë ku emocionet e saj nuk po respektohen dhe / ose po manipulohen, ajo nuk do ta ketë problem që të ballafaqohet me ju në lidhje me këtë. Ajo nuk do të heshtë kur bëhet fjalë për mirëqenien e saj.

Siç u përmend më herët, theksoni se çfarë duan dhe çfarë u pëlqen, kështu që nëse e gjeni veten duke takuar një, nderoni dhe respektoni atë dhe kurrë nuk i tejkaloni kufijtë e saj.