Pse Kushërirat e së Njëjtës Moshë Kanë një Lidhje të Veçantë

© Kim Kardashian West / instagram

Nëse ktheheni pas në kohë, me siguri mund të kujtoni miqtë tuaj të parë të fëmijërisë, ata që u keni besuar së pari. Po, ne po flasim për kushërinjtë tuaj.

Ju me siguri keni kushërinj që mund të kenë lindur rreth së njëjtës kohë kur keni lindur edhe ju. Këta janë ata që ishin dhe që janë akoma më të rëndësishmit për ju. Ata kanë qëndruar pranë jush nga dita e parë dhe janë akoma miqtë tuaj më të mirë tani.

Ne do ju shpjegojmë se pse krijoni lidhje speciale me kushërinjtë rreth të njëjtës moshë si ju.

Ata ndjehen si motra dhe vëllezër.

Ju dhe kushërinjtë tuaj ndani të njëjtin gjak. Ata janë motra/vëllai juaj që nuk jeton në të njëjtën shtëpi si ju. Kjo, ndonjëherë, mund të jetë pozitive pasi nuk do të përfshiheni në përleshje po aq sa me vëllezërit e motrat e verteta. Në fakt, ata janë ata me të cilët mund të bisedoni nëse jeni duke u zënë me motrat dhe vëllezërit tuaj.

Ju ndani kujtimet e fëmijërisë së bashku.

© Kim Kardashian West / twitter

Kushëriri juaj dhe ju u rritët së bashku në të njëjtin vend dhe u rritët në një mënyrë të ngjashme. Do të mbani mend përgjithmonë kujtimet tuaja të para me ta. Ata ishin një nga njerëzit e parë që brohorisnin për fitoret e tua dhe anasjelltas. Keni ndarë me to lodrat tuaja dhe madje edhe rrobat tuaja.

Kaluat në pubertet së bashku

© unknown / imgur

Ashtu si në fëmijëri, edhe ju kaluat vitet e adoleshencës së bashku. Ju ndatë arritjet tuaja të para si adoleshentë me ta dhe ndihmuat njëri-tjetrin të përballej me vitet e vështira të shkollës së mesme. Ju u treguat atyre për përshtypjet tuaja të para dhe ata ju treguan për të tyret.

Ju u rrëfeni atyre sekretet tuaja.

© Wiese/face to face/FaceToFace/REPORTER

Ju i keni njohur ato pothuajse qëkur nuk mund ta mbani mend dhe e dini se sekretet tuaja më të mëdha janë të sigurta me ta. Sekrete që ata do t’i marrin në varr nëse ua kërkoni. Ju mund t’u tregoni gjithçka, ata janë dëgjuesit tuaj më të mirë dhe do t’ju japin këshillat më të mira.

Ata nuk ju paragjykojnë

© Stranger Things / Netflix

Ata ndoshta ju njohin më mirë se kushdo tjetër. Ata nuk do t’ju gjykojnë për gjërat pa kuptim që ju bëni dhe do t’ju mbështesin gjithmonë. Ata i dinë arsyet pse keni bërë gjërat që keni bërë dhe nuk do t’i vinin në dyshim ato. Ata thjesht do t’ju ndihmojnë.

Mbledhjet familjare nuk janë kurrë të mërzitshme

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Kim Kardashian West (@kimkardashian) in data:

Ju luajtët së bashku si fëmijë dhe adoleshentë dhe vazhdoni ta bëni ndërsa jeni rritur. Që kur ishit fëmijë dhe deri tani mbledhjet e familjes suaj nuk dukeshin kurrë të mërzitshme për shkak të tyre. Edhe nëse jeni i martuar, nuk ka asgjë më të mirë se sa të uleni pranë kushërinjëve tuaj.

Ata janë miqtë tuaj më të mirë gjatë gjithë jetës tuaj.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da tameramowrytwo (@tameramowrytwo) in data:

Ju kaluat gjithçka bashkë. Ju ndanit gjithçka dhe çdo aspekt të jetës suaj me ta. Dhe akoma vazhdoni ta bëni.

Edhe nëse të dy jeni rritur tani dhe mund të jetoni larg njëri-tjetrit dhe nuk e shihni njëri-tjetrin shumë shpesh, sa herë që jeni bashkë, ndjeheni sikur nuk keni lënë kurrë njëri-tjetrin.