5 Gjërat që Gratë Mund t’i Bëjnë që Burrat i Vlerësojnë

© Doctor Sleep / Warner Bros.

Magnetizmi femëror ka qenë subjekt i shumë artikujve, filmave dhe programeve trajnuese. Por gjithsesi i reziston karakterizimit. Nuk është diçka që duhet të matet dhe etiketohet. Por të ndjehet dhe përhapet.

Kur tërheqja fizike bëhet çështje dytësore për një grua

Një grua simpatike e ka gjithmonë nën kontroll se si duket. Kjo nuk do të thotë që duhet ta detyroni veten të buzëqeshni gjatë gjithë kohës. Do të thotë të qëndrosh sharmante dhe rrezatuese edhe kur je vetëvetja. Mos harroni, kjo nuk ka të bëjë vetëm me dukjen bukur në sytë e njerëzve të tjerë – ka të bëjë me shijimin e vërtetë të vetes suaj.

Kur një grua e do veten

Çfarëdo që të bëjë, ajo kurrë nuk e shtyn veten në skajin e lodhjes së plotë.

Nuk ka kuptim të punosh vetë deri në stërlodhje për hir të suksesit në punë ose të bësh të dashurin tënd të lumtur – kjo rrugë nuk të çon askund! Nga ana tjetër, kur ndiheni të relaksuar dhe në paqe me botën keni një shans shumë më të mirë për të përmbushur veten në shtëpi dhe në punë. Sigurohuni që të plotësoni gjithmonë ‘bateritë’ tuaja të brendshme për të qëndruar rrezatuese dhe për të sjellë energji në jetën e të tjerëve përreth teje.

Kur një grua vendos mirëqenien e saj shpirtërore mbi të gjitha

Ajo kurrë nuk ofendohet nga bota dhe nuk i konsideron surprizat më pak të këndshme të jetës si një fyerje personale. Asgjë nuk mund të jetë më e kotë se sa të mendosh se fati ka vetëm me ty! Çdo person në botë merr dozën e tij ditore të arsyeve për të ndjerë keqardhje për veten. Varet nga ne pastaj nëse e shfrytëzojmë plotësisht çdo mundësi të tillë apo i kursejmë nervat duke qëndruar të patrazuar.

Kur një grua di të pranojë komplimente

Një grua me stil është gjithmonë në qendër të vëmendjes. Ajo di të pranojë komplimente dhe shikime admiruese. Ajo as nuk i shmanget popullaritetit dhe as nuk verbohet prej saj. Ajo e di vlerën e saj. Kur një kolege vlerëson mënyrën se si duket, ajo nuk përgjigjet me: “Hajt mo, kjo bluzë është vërtet e vjetër!” Ajo thjesht e konsideron si të mirëqenë, duke e falënderuar atë në kthim.

Kur një grua është e kënaqur me trupin e saj

Nëse ende mendoni se një grua e bukur duhet të ketë një bel të bukur dhe ije të formuara, atëherë është koha të qeshni me këtë stereotip dhe ta harroni! Ka shumë shembuj se si zonjat mund të jenë simpatike, të buta, topolake – me kusht që të mund të nxjerrin në pah anët e tyre interesante. Për t’u dukur tërheqëse, një grua e tillë nuk ka nevojë të veshë xhinse të ngushta ose fustane me madhësi 2 herë më të vogla. Përkundrazi, rrobat e saj duhet të jenë në harmoni me trupin e saj. Topolakja është e bukur kur nuk kufizohet nga kërkesat e modës moderne.