8 Gjërat që Gratë i Duan Vërtetë Shumë…

Mijëra faqe janë shkruar me temën se çfarë duan vërtet gratë, dhe disa filma të mirë i janë kushtuar kësaj pyetjeje.

Tani, mund të pushoni të qetë sepse përgjigjja është afër.

Çuditërisht, nuk ka të bëjë me sa i pasur, me ndikim, karizmatik apo muskuloz është një djalë.

Përkundër bindjes së zakonshme që gratë janë të palogjikshme dhe joracionale, ato janë të vetëdijshme për faktin se burrat nuk janë të përsosur, ashtu siç as ato vetë nuk janë.

Kështu që, nëse keni bërë tre punë, në mënyrë që të paguani Ferrarin me të cilin mendoni se i bën përshtypje vajzës tek lagja ngjitur, ndaloni dhe lexoni më tej.

Po shkoni në palestër thjesht sepse mendoni se do t’i bëni përshtypje mikes më të mirë të motrës suaj me muskujt tuaj? Epo, do të ishte më mirë të gjenit një burim më serioz motivimi dhe frymëzimi.

Në fakt, gjithçka që gratë duan mund të përmblidhet në 8 këshillat që do t’ju paraqesim më poshtë.

Ajo dëshiron kohën tuaj, jo paratë tuaja

Duke folur me guxim në emër të gruas, shumë autorë pohojnë se dhuratat e shtrenjta nuk janë të rëndësishme për gratë. Eja tani, le ta pranojmë, një fustan Gucci dhe një çantë Prada me siguri dërgojnë një mesazh të fortë tek çdo vajzë e re apo grua.

E vërteta është se paratë nuk janë të mjaftueshme. Kam shumë shoqe femra që në shumë raste më kanë besuar duke më thënë se nuk janë të lumtura, megjithë stabilitetin financiar dhe sigurinë që burrat e tyre sigurojnë për ta dhe fëmijët e tyre.

“Rrallë e shoh burrin tim gjatë javës dhe në fundjavë ai luan golf ose shkon duke bërë ski me kolegët e biznesit të tij,” një zonjë e pasur më pëshpëriti në vesh jo shumë kohë më parë.

Nuk është se paratë nuk janë të rëndësishme për gratë, ato thjesht duhet të ndjehen të sigurta se për burrat e tyre, ato janë më të rëndësishme se paratë që ata fitojnë.

Në vend të rezervimeve të shtrenjta, respekti për çdo herë!

Kalimi i kohës me cilësi me partnerin ose familjen tuaj është vërtet i rëndësishëm. Nëse keni mundësi të rezervoni një kostum në Burj Al Arab Jumeirah për përvjetorin e dasmës tuaj, kjo është edhe më mirë.

Sidoqoftë, ajo që ka më shumë rëndësi për gratë është mënyra sesi i trajtoni ato çdo ditë, jo vetëm në raste të veçanta. Çdo martesë harmonike dhe afatgjatë ose partneritet i brendshëm shtrihet në shtyllat e besimit dhe respektit të ndërsjellë.

Gratë me siguri i mbajnë mend gjestet e mëdha që bëni për to me raste, por janë gjestet e vogla nga ana juaj ato që bëjnë ndryshimin e madh për ta.

Fuqia e këmbënguljes

Për një grua, nuk është aq e rëndësishme të kesh një burrë shumë të suksesshëm përkrah, siç mendojnë shumica e burrave. Ajo që është e rëndësishme për të, sidoqoftë, është se njeriu me të cilin ajo është përpiqet për të pasur sukses.

Oh, dhe një gjë tjetër. Mos harroni se gratë na duan për ato që themi, kështu që disa fjalë dashurie ose një mesazh romantik çdo ditë do të krijojnë një ndjenjë të fortë kënaqësie tek partnerja juaj.

Një premtim i dhënë është një premtim i mbajtur

Ju nuk keni nevojë për një diplomë në psikologji për të kuptuar se sa e rëndësishme është të mbani premtimet që i jepni gruas ose partneres tuaj, apo jo? Çdo premtim që ju mbani krijon tek ajo një ndjenjë të fortë sigurie dhe mbrojtje.

Që shumë kohë më parë, këta dy faktorë kanë qenë përparësitë kryesore të çdo gruaje në marrëdhëniet e saj me burrat.

Në sëmundje dhe në shëndet

Ka shumë të vërteta në premtimet tuaja për martesë, kështu që ato duhet të merren shumë seriozisht. Unë thjesht nuk mund të gjej fjalë aq të duhura sa të theksoj se sa e rëndësishme është të jeni pranë gruas ose partneres tuaj në periudha të vështira.

Në një tjetër shënim, ju mund të anashkaloni pjesën e lindjes së fëmijës nëse nuk mund të duroni.

Përveç kësaj, ju duhet të vëzhgoni dhe të merrni pjesë në të gjitha rastet dhe angazhimet kryesore familjare, dhe të jeni mbështetja që gruaja juaj ka dëshiruar gjithmonë, veçanërisht nëse mamaja juaj po vjen për fundjavë!

Jini një Dëgjues i Mirë

Është një bindje e zakonshme që gratë duan të flasin dhe, si rezultat, shumica e burrave rrallëherë i kushtojnë vëmendje asaj që thotë gjysma e tyre.

Sidoqoftë, një sjellje e tillë nga burrat nuk kalon pa u vënë re. A jo gjithmonë mund ta tregojë, por gjithmonë mërzitet, kur e kupton se njeriu përkrah saj nuk interesohet t’i dëgjojë ato.

Krijoni besim

Nëse ka një gjë që gratë thjesht nuk mund t’i rezistojnë, kjo është besimi tek burrat. Është në natyrën e tyre të udhëzohen, kështu që ata në mënyrë të ndërgjegjshme dashurojnë burrat që janë udhëheqës të lindur.

Ju nuk duhet të keni një zgjidhje për çdo problem që mund të lindë. Thjesht mos e lini të kuptojë se nuk e keni kuptuar ende.

Të tregosh dashurinë është një proces i pafund

Kjo pikë e fundit ndoshta përmbledh të gjithë shtatë faktorët që theksova më lart. Kështu, mund të themi se sintetizon të gjitha përfundimet që kemi arritur deri më tani dhe në fund i përgjigjet pyetjes së madhe se çfarë është në të vërtetë ajo që gratë duan.

Të duash gruan ose partneren nuk është punë dhe aty për aty nuk mundesh thjesht të marrësh një ditë ose një javë pushim.