“Asnjëri nuk do të dalë i gjallë nga këtu, kështu që…”/ Thëniet më të Bukura nga Keanu Reeves

Duke filluar nga babai i tij që e la atë kur ai ishte vetëm 3 vjeç, me motrën e tij që u diagnostikua me leuçemi, dhe deri tek vdekja e vajzës së tij, aktori i Matrix ka pasur shumë vështirësi me të cilat i është dashur të përballet në jetë. Megjithatë ai ka arritur të mahnisë botën me përulësinë e tij.

Nga marrja e metrosë deri në ngritjen e një fondacioni për të prekurit prej kancerit pa e shfaqur emrin e tij, aktet e tij janë bërë një legjendë e Hollivudit.

Ne kemi bërë një përmbledhje thëniesh frymëzuese nga kjo qenie njerëzore mahnitëse që mund të na motivojnë të gjithëve.

 • Nëse mund ta bësh një grua të qeshë, përpara syve të tu qëndron qënia më e bukur në Tokën e Perëndisë.
© Destination Wedding / The Fyzz Facility
 • Ju duhet të bëni ndryshim në jetë nëse nuk jeni të lumtur dhe t’i hapni sytë nëse gjërat nuk shkojnë ashtu siç dëshironi.
 • Çdo luftë në jetën tuaj ka kontribuar në personin që jeni sot. Jini mirënjohës kohëve të vështira, ato mund t’ju bëjnë më të fortë.
 • Të puthësh dikë është diçka intime, në të vërtetë shumë intime, dhe zemra juaj gjithmonë sikur e anashkalon një rrahje para se ta bëni këtë.
© Siberia / Ingenious Media
 • Nganjëherë armiqtë janë mësuesit tanë më të mirë, njerëzit mund të mësojnë nga gabimet e tyre, shkatërrimi nganjëherë do të thotë rilindje.
 • Pra, në fund, mendoj se të gjithë mund të pajtohemi se edhe kur përballet me tragjedi, një person magjik mund të lulëzojë në ju. Pa marrë parasysh se çfarë po ndodh në jetën tuaj, ju mund ta përballoni atë! Ja vlen ta jetosh jetën.
 • Unë besoj në dashuri në shikim të parë. Ju e dëshironi atë lidhje mes jush, dhe pastaj doni të hyni në disa telashe.
© Bram Stoker’s Dracula / American Zoetrope
 • Të nesërmes nuk i dihet, kështu që jeto sot!
 • Ndonjëherë janë atë gjërat e thjeshta që janë më të vështira për t’u arritur.
 • Hidhërimi ndryshon formë, por kurrë nuk ka fund.
© Constantine / Warner Bros.
 • Arti ka të bëjë me përpjekjen për të gjetur të mirën tek njerëzit dhe për ta bërë botën një vend më të dhembshur.
 • Të biesh në dashuri dhe të kesh një marrëdhënie janë dy gjëra të ndryshme.
 • Edhe unë u rrita për t’i trajtuar njerëzit ashtu siç unë do të doja të trajtohesha nga të tjerët. E ka emrin respekt.
© PRI/The Grosby Group/EAST NEWS
 • Multi-kultura është kultura e vërtetë e botës – një racë e pastër nuk ekziston.
 • Është tepër frymëtuese të dish se e ardhmja juaj është në duart e tua.
 • Asnjëri prej nesh nuk do të dalë nga këtu i/e gjallë, kështu që ju lutemi të ndaloni së trajtuari veten si të rishqyrtueshëm. Hani ushqim të shijshëm. Ecni në diell. Notoni.
© Point Break / Largo Entertainment
 • Ndonjëherë ne jepemi kaq shumë pas jetës tonë të përditshme saqë harrojmë të marrim pak kohë për të shijuar bukurinë e jetës. Duket sikur ne jemi zombi. Thirnni mendjes dhe hiqni kufjet tuaja. Thojini “përshëndetje” dikujt që shihni dhe ndoshta jepni një përqafim dikujt që duket sikur është lënduar.
 • Unë gjithmonë do e dua dashurinë.
 • Një takim i mirë është kur jeni të dehur nën shoqërinë e njëri-tjetrit dhe çdo gjë në botë bëhet e bukur.
© Allpix Press / EAST NEWS
 • Kur nuk ndihem i lirë dhe nuk mund të bëj atë që dua, unë thjesht reagoj. Dal kundër.
 • Mundohuni të gaboni një herë në disa kohë, do t’i bëje mirë egos tuaj.
 • Akti i thjeshtë të kushtuarit vëmendje mund t’ju dhurojë shumë sukses.
© The Matrix / Warner Bros.
 • Nëse jeni lënduar brutalisht, por keni guximin të jeni të ëmbël ndaj qenieve të tjera të gjalla, atëherë ju jeni një njeri i keq me zemrën e një engjëlli.
 • Çfarë lloj vajzash më pëlqejnë? – Ato janë të gjitha engjëj.
© unknown / reddit
 • Mendoj se jeta pa dashuri, pa e përjetuar atë apo të mos qënit në gjendje për ta dhuruar atë, është një dënim mjaft i fortë.
 • Falënderoj tokën dhe qiellin çdo ditë për mundësitë që kam pasur.
 • Është kënaqësi të jesh i pashpresë në dashuri. Është e rrezikshme, por është kënaqësi.
© The Prince of Pennsylvania / Columbia Pictures
 • Energjia nuk mund të krijohet apo asgjësohet, ajo rrjedh. Duhet të jetë në një drejtim, me një drejtim të brendshëm, emocional dhe shpirtëror. Duhet të ketë ndonjë efekt diku.
 • Ëndrrat tona mund të na mësojnë, na udhëzojnë, na ngatërrojnë, ndonjëherë mendoj se ato kërkojnë që të merren në konsideratë. Ato janë një mundësi dhe mendoj se me siguri do të mund të përdoreshin për t’u përqëndruar, për t’u përpjekur dhe për të bërë arritje – nëse janë në kërkim të dikujt, duan të na influencojnë apo frymëzojnë.
 • Bekimi ynë! Epo, si specie, ne mund të jemi goxha të ngrohtë apo të largët. Por ndoshta për këtë, është përshtatshmëria, ose zemra dhe shpirti. Ne nuk jemi të gjithë dhe aq të këqinj. Nuk e di jo!
© CAP/PLF/Capital Pictures/East News
 • Personi që më mbajti larg nga lumturia ime isha vetë unë.
© shutterstock.com

Cila thënie e Keanu Reeves është e preferuara juaj? Na tregoni në koment.