Një Psikiatër i Famshëm Ndan Rregullat që ta Kthejnë Jetën Mbarë

Njerëzit mund të pushtohen nga të gjitha emocionet e gabuara dhe kjo mund ta bëjë të vështirë të jetuarit e një jete të shëndetshme dhe të lumtur. Për t’ju ndihmuar për ta kapërcyer atë pengesë, psikiatri i njohur Mikhail Litvak ka hartuar një qasje që ai e quan “aikido psikologjike”. Dituria e tij është e lehtë për t’u kuptuar dhe ndjekur, dhe efektive në rezultatet e saj.

Ky artikull është një koleksion i rregullave të përcaktuara nga ky njeri i mençur për t’ju ndihmuar ta bëni jetën tuaj më të mirë.

Sigurohuni që të planifikoni veprimet tuaja dhe të organizoni mirë jetën tuaj dhe lumturia do të pasojë si rezultat.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Jean Jullien (@jean_jullien) in data:

Nëse dëshironi diçka me të vërtetë fort, mos prisni përreth dhe mos kërkoni lejen e dikujt për ta bërë atë. Sigurohuni që ju jeni ai që ka kontroll mbi atë.

Askush nuk e hedh poshtë askënd. Ata vetëm lëvizin përpara. Ai që u la pas e konsideron veten të refuzuar.

Si mund t’ju ndihmojë dikush nëse nuk bëni asgjë vetë?

Nëse dikush ju bëri një favor dhe ju ndihmoi dhe ata po përpiqen t’ju bëjnë të ndiheni fajtorë ose mirënjohës për këtë, sigurohuni që të paguani shërbimet ndaj tyre dhe t’i lini ato.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Anton Gudim (@gudim_public) in data:

Bëhuni të suksesshëm dhe të gjitha ndjesitë e lodhshme do të zhduken.

Ju duhet ta ndani gëzimin vetëm me miqtë dhe armiqtë. Miqtë tuaj do të jenë të lumtur dhe armiqtë tuaj do të mërziten.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Jean Jullien (@jean_jullien) in data:

Aftësia për të dashur dhe pranuar vetminë është një shenjë e një personi të pjekur emocionalisht. Ne bëjmë gjërat më të mira kur jemi vetëm.

Është më mirë të komunikosh me një libër të mirë sesa me një njeri të zbrazët.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da 애뽈 (@_aeppol) in data:

Është bukur të flasësh me miqtë. Është e dobishme të bisedosh me armiqtë.

Kur një person nuk ka një qëllim, nuk sheh asgjë. Një synim mpreh vizionin.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Brecht Vandenbroucke (@brechtvandenbroucke) in data:

Depresioni i është dhënë njeriut në mënyrë që ai të jetë në gjendje të mendojë për veten e tij.

Mos gërmoni në jetën e njerëzve të tjerë. Përkundrazi, gërmoni në diçka nga e cila do të përfitoni, si shkenca dhe filozofia.

Ka vetëm një arsye pse duhet të hiqni dorë nga puna juaj dhe t’u jepni fund marrëdhënieve tuaja, qofshin ato emocionale ose të tjera, – pamundësia për t’u rritur personalisht dhe profesionalisht.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Brecht Vandenbroucke (@brechtvandenbroucke) in data:

Mos kini frikë të bisedoni me njerëzit, veçanërisht kur takoni dikë për herë të parë. Ata mund të mendojnë në të vërtetë mirë për ju.

© Destination Wedding / The Fyzz FacilityLumturia juaj shtohet kur e ndani me njerëz të tjerë dhe i bëni ata të lumtur.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da 애뽈 (@_aeppol) in data:

Kur flisni me një person, mbani mend se ata gjithashtu kanë një mendim të lartë për veten e tyre. Ashtu si ti.

Mësoni të jetoni për veten tuaj duke mos ndjerë nevojën për t’u provuar vazhdimisht atë që jeni njerëzve të tjerë. Përndryshe, ju do ta kaloni jetën tuaj duke jetuar për të tjerët.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Jean Jullien (@jean_jullien) in data:

Kërkoni rrugën e duhur në vend të rrugës së drejtë. Rruga e duhur mund të mos jetë gjithnjë e drejtë.

Shenjat e pjekurisë shpirtërore janë aftësia për të dashur dhe aftësia për të përballuar vetminë.

Nuk e di rrugën e suksesit. Por unë e di rrugën e pasuksesshme – është dëshira për t’u pëlqyer nga të gjithë.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Steffen Kraft aka ICONEO (@iconeo) in data: