Si të Tërhiqni Mbarësi dhe ta Pasuroni Jetën Tuaj

©shutterstock

Shumë shpesh, jeta jonë duket se nuk arrin dot në ato nivele që dëshironim të ishte. Nuk ka pse të jetë kështu, sidoqoftë. Udhëheqësi shpirtëror, Gabrielle Bernstein beson se ekziston një fuqi e padukshme përreth nesh, dhe për më shumë se pesëmbëdhjetë vjet, ajo ka ndihmuar mijëra vetë në të gjithë botën për të arritur qëllimet e tyre.

Në këto rreshta do të përshkruajnë metodën e Bernstein për të kultivuar një mënyrë jetese më të lumtur, më të qetë dhe më të përmbushur duke zgjuar fuqinë tuaj Super Tërheqëse- domethënë fuqinë për të manifestuar ëndrrat tuaja në realitet. I pajisur me njohuri për forcat që na privojnë dhe këshilla praktike se si t’i kapërcejmë ato, ky udhëzues tregon se si të ndalojmë së stresuari dhe të bëjmë suksesin të vijë tek ne.

Në këtë artikull, do të mësosh:

  • një metodë tre-hapëshe për të rigjeneruar energjinë tuaj;
  • si të vëreni shenja nga Universi në jetën e përditshme;
  • dhe si një mantrar e shkurtër mund të ndryshojë tërë botëkuptimin tuaj.

Çdo mendim që keni është një mesazh që ju i dërgoni Universit, kështu që bëni që secili të jetë i vlefshëm

A e shihni veten të lodhur, të pa motivuar apo të shqetësuar për të ardhmen? Sipas udhëheqëses shpirtërore Gabrielle Bernstein, kjo është normale. Edhe njerëzit më të suksesshëm përreth nesh, nga të famshmit deri tek trajnerët e jetës, ndonjëherë ndjehen në të njëjtën mënyrë. Por kjo gjendje është thjesht e përkohshme, dhe çelësi i ndryshimit të saj është të siguroheni se energjia juaj është në përputhje me Universin.

Pra, si mund të bashkërendohemi me Universin nëse kemi “dalë nga korsia”? Hapi i parë është të njihni fuqinë e mendjes suaj. Teksti klasik metafizik i psikologes klinike Helen Schucman Një Kurs mbi Mrekullitë deklaron se nuk ka gjëra të tilla si “mendime boshe”. Dhe është e vërtetë. Çdo mendim që ne kemi çliron energji në Univers, dhe Universi gjithmonë e kthen atë energji në natyrë. Nëse vazhdimisht përfshiheni në mendime negative dhe të bazuara në frikë, do të gjeni të njëjtat “melodi” në gjithçka rreth jush.

Për shembull, kur Bernstein hodhi në treg librin e saj të mëparshëm, Judgment Detox, ajo e gjeti veten të zhytur në thashetheme të zymta. E stërmunduar nga puna, ajo vazhdonte të mendonte, “Nëse unë nuk e bëj këtë, askush tjetër nuk do ta bëjë.” Ky mendim negativ përfundimisht u bë i vërtetë. Ajo vazhdoi të merrte gjithnjë e më shumë detyra dhe të kërkonte gjithnjë e më pak mbështetje. Cikli u prish vetëm kur Bernstein ndryshoi modelet e saj të mendimit, duke i bërë ato pozitive.

Ndryshimi i energjisë tuaj për të bërë përmirësime nuk është i vështirë. Sapo të filloni të lexoni këtë udhëzues, tashmë po dërgoni një mesazh të fuqishëm në Univers se jeni gati për ndryshim. Për të vazhduar këtë proces, duhet ta bëni një zakon që të mendoni pozitivisht. Për ta bërë këtë, Bernstein rekomandon të ndiqni një metodë me tre hapa të quajtur Zgjidh Përsëri.

Së pari, vini re ndjenjat që qëndrojnë pas mendimeve tuaja. Pyete veten, “Si ndihem tani?” Jam e shqetësuar? Frikësuar? I/E stresuar? Reflektoni në këto emocione dhe kini parasysh se çfarë lloj energjie po i jepni Universit.

Më pas, falini mendimet tuaja. Mendimi negativ krijon energji të keqe, por zbulon gjithashtu atë që nuk dëshironi. Për shembull, nëse e shqetësoni veten për paranë, kjo sugjeron që problemet financiare mund të jenë shqetësimi juaj më i madh. Kjo ju tregon se cilës gjë i drejtoheni së pari. Falenderoni mendimet tuaja për ofrimin e këtij shërbimi të vlefshëm.

Në fund, zgjidhni përsëri. Kërkojini Universit t’ju drejtojë drejt mendimeve më të gëzueshme. Duke u rikthyer në shembullin e mëparshëm, mos merrni në konsideratë vetëm problemet tuaja me paratë. Përkundrazi, drejtoni mendimin tuaj drejt zgjidhjeve pozitive, sesi të krijoni diçka të re për të zgjidhur problemet tuaja financiare.

Ndjekja e kësaj metode është një mënyrë e thjeshtë për të kombinuar energjinë tuaj me Universin. Mos harroni, të qenit një Super Tërheqës nuk ka të bëjë me injorimin e problemeve tuaja, por për tërheqjen e zgjidhjeve të reja.

Për t’u bërë Super Tërheqës, duhet të mësosh se është mirë të ndjehesh mirë.

Mendimtari shpirtëror Deepak Chopra dikur ofroi këshillat e mëposhtme: Kur jeni i lumtur për një arsye të veçantë, jeni akoma në mjerim sepse kjo arsye mund të ju mohohet nesër. Në mënyrë që të bëheni një Super Tërheqës, duhet të mësoni se lumturia nuk kërkon një arsye. Përkundrazi, është thjesht mirë të ndihesh mirë.

Na është mësuar se lumturia është një shpërblim, për të cilën duhet të vuajmë për ta pasur. Kjo bën që shumë prej nesh të besojnë se ne nuk meritojmë të ndihemi mirë – se duhet të punojmë më shumë dhe të sakrifikojmë më shumë për të fituar ndjenja pozitive. Sidoqoftë, e kundërta është e vërtetë: Gjërat e mira mund të vijnë lehtësisht, dhe ju jeni të denjë t’i merrni ato.

Pra, si fillojmë të ndihemi mirë për të ndjerit mirë? Është më lehtë sesa duket. Për të filluar, drejtojeni veten ndaj energjisë Universale të dashurisë duke ndjekur këto strategji proaktive.

Së pari, provoni metodën “mendoje që ta ndjesh atë”. Nëse doni të ndjeni diçka, imagjinoni një ngjarje ose situatë në të cilën e keni përjetuar atë emocion. Për shembull, për t’u ndjerë të sigurt, kujtoni një kujtim që ju bën të ndjeheni të qetë. Lëreni atë ndjenjë t’ju drejtojë në hapat e ardhshëm.

Më pas, pranoni se si dëshironi të ndiheni. Mos kini turp nga dëshirat tuaja. Zgjidhni një mantra të qartë që përputhet me energjinë që ju dëshironi, të tilla si “Unë vërtet jam kujdesur për të”, ose “Unë e respektoj trupin tim”. Shkruajeni këtë mantër dhe thuajeni me zë të lartë sa herë që futeni në mendime negative. Merrni kohë për të provuar ndjenjat tuaja të dëshiruara përmes meditimit dhe ditarit. Çdo ditë, gjeni një vend të qetë dhe të rehatshëm, ku mund të shkruani mantrën tuaj. Pastaj, uluni dhe merrni frymë thellë. Me çdo frymëmarrje, përqëndrohuni në frymën pozitive që dëshironi të mishëroni.

Ndjekja e këtyre hapave do t’ju ndihmojë të bëni një praktikë të mirë, një zakon të cilit mund t’i riktheheni sa herë që hasni në rezistencë. Mos harroni, është e rëndësishme që t’i jepni vetes leje të ndjeheni mirë. Me çdo ditë që kalon, do të mësoheni më shumë nga kjo mënyrë pozitive e të menduarit. Ndryshimi mund të mos jetë i menjëhershëm, por përfundimisht, Universi do t’i përgjigjet perspektivës suaj të gëzueshme.

Praktika e të ndjerit mirë kërkon thyerjen e zakoneve të këqija siç janë xhelozia dhe konkurrenca.

Lëreni xhelozinë prapa dhe pranoni që Universi ofron për të gjithë.

Për shumë vite, Bernstein ka mësuar Spirit Junkie, një punishte e thelluar e krijuar për të ndihmuar të tjerët të zhbllokojnë fuqitë e tyre Super Tërheqëse. Studentët e saj, individë të talentuar duke filluar nga avokatët e deri tek jogistët, janë të etur për të arritur qëllimet e tyre, por të gjithë bëjnë të njëjtën pyetje: “Kush jam unë që ta bëj këtë?”

Sipas Bernstein, kjo pyetje vjen nga një mentalitet frike – frika nga mungesa e aftësive ose burimeve të mjaftueshme ose frika se të tjerët kanë më shumë. Ky mentalitet është një pengesë kryesore për të manifestuar dëshirat tuaja. Për ta kapërcyer atë, ju duhet të njihni mënyrat tinzare me të cilat frika bllokon përparimin tuaj dhe ta kundërshtojeni atë me një metalitet vendosmërie.

Frika vjen në shumë forma, dhe secila mund të zvogëlojë energjinë tuaj. Frika mund të shfaqet, për shembull, si ndjenja e xhelozisë dhe konkurrencës; këto mund të bëjnë që ta shikoni botën si një lojë me shumë zero në të cilën suksesi i një personi tjetër është humbja juaj. Ose mund të shfaqet si ndjenja e pamjaftueshmërisë, një mentalitet “që kërkon më shumë” që të bën të mendosh se nuk mund të arrish kurrë sa duhet. Angazhimi me këto mendime është rraskapitës dhe ju pengon të tërhiqni dëshirat tuaja.

Në vend që ta lini një mentalitet frikë të shterojë energjinë tuaj, pranoni që Universi ka plane më të mira për ju dhe të gjithë të tjerët dhe në vend të kësaj kultivoni një mendësi të bollëkut, duke përdorur strategjitë e mëposhtme:

Së pari, jini mbrojtës të dëshirave tuaja. Mbani në mend se nuk ka problem të vendosni kufij dashurie. Mos u ndeni nën presion për të ndarë qëllimet tuaja derisa të jeni gati, dhe mos i ndani qëllimet tuaja me pesimistët e njohur në veçanti. Nëse jeni të interesuar për të gjetur dashurinë, për shembull, shmangni bisedat me miqtë që adhurojnë të përfshihen në marrëdhënie dramatike. Qëllimet tuaja janë për ju dhe askënd tjetër.

Më pas, mos harroni të jepni. Një nga mënyrat më të mira për të ndërtuar energjinë tuaj është t’i shërbeni Universit dhe të gjeni gëzim në suksesin e të tjerëve. Kjo do të thotë të lini mënjanë rivalitetet dhe krahasimet dhe të përqafoni unitetin me të tjerët. Nëse jeni duke kërkuar dashuri, mos u dekurajoni nga angazhimi i një miku. Në vend të kësaj, ndajeni lumturinë. Merrni atë energji pozitive dhe ridrejtojeni në jetën tuaj.

Zbatimi i këtyre metodave do t’ju ndihmojë të zhvendosni mentalitetin tuaj nga frika dhe ta ktheni drejt dashurisë. Do të filloni të shihni se jeta nuk është një garë për t’u fituar dhe se Universi ofron sukses të mjaftueshëm për të gjithë.

Gjetja e gëzimit do t’ju mbajë në anën e duhur të spektrit emocional.

A keni pasur ndonjëherë një nga ato ditë që filloi keq dhe më pas vetëm sa u përkeqësua? Mund të jetë e lehtë të kapeni në një spirale negative në të cilën pak energji thjesht bëhet gjithnjë e më e fuqishme. Për fat të mirë për aspiruesit e Super Tërheqjes, ky proces funksionon edhe në drejtim të kundërt.

Guruja shpirtëror Abraham-Hicks thotë se shumica e ndjenjave bien në një spektër të quajtur Shkalla e Udhëzimit Emocional. Kjo shkallë prej 22 pikësh ka emocione me valë të ulëta si frika dhe pikëllimi në njërën anë dhe emocionet me valët ë larta si gëzimi dhe pasioni nga ana tjetër. Kërcimi nga fundi i ulët deri në fund të lartë mund të jetë i vështirë. Sidoqoftë, me një praktikë të vogël, mund ta drejtoni gjendjen tuaj emocionale në shkallë hap pas hapi.

Për shembull, duke parë fotot e pushimeve në Instagram të një miku mund të bëjë që të ndjeheni xhelozë – një ndjenjë negative, numri 20 në shkallë. Nëse vazhdoni të shikoni, mund ta shkrini atë xhelozi në mërzi, numri tetë në shkallë. Jo ndjenja ideale, por është një hap i madh në drejtimin e duhur. Më pas, përqendrohuni në pushimet tuaja të ardhshme dhe së shpejti do të keni lëvizur deri në numrin tre, me padurim dhe entuziazëm. Çelësi është që gjithmonë të lëvizësh në drejtimin e duhur.

Gjithmonë nxitja e shkallës emocionale kërkon një zhvendosje të rëndësishme perspektive: duhet të mësoni të gjeni gëzim në çdo situatë. Gëzimi i ulët në krye të shkallës emocionale, kështu që të mësuarit për të mos e marrë parasysh atë, do t’ju ndihmojë të drejtoni rrjedhën tuaj të energjisë në një drejtim pozitiv. Për fat të mirë, ka disa truke që mund të përdorën për të gjetur gëzim.

Së pari, mësoni të vlerësoni gjërat e vogla. Ndjeni kënaqësinë kur flisni me një mik, duke shkuar për shëtitje ose duke bërë një aktivitet që ju pëlqen. Pasi të mësoni të gjeni gëzim në këto përvoja të zakonshme, Universi do të japë atë që ju kërkoni. Për shembull, Bernstein gjeti gëzim në gatim dhe vendosi ta përhapte atë gëzim me një shfaqje gatimi thjesht për argëtim në internet. Duke krijuar kohë për këtë aktivitet të këndshëm, ajo ishte në gjendje të lidhej me të tjerët, të bënte miq dhe të gjente mundësi të reja për t’u rritur.

Pasi të keni gjetur gëzim, lëreni t’ju marrë më vete. Do të zbuloni se energjia juaj vjen me të. Bernstein thotë se kjo frymë do të ndihmojë Universin t’ju sjellë atë që dëshironi.

Mësoni të hapni perden që ndan botën fizike dhe shpirtërore.

Nga krijimi i miqve imagjinarë e deri te besimi në zana, fëmijët kanë një aftësi për të parë përtej realitetit tonë fizik. Fatkeqësisht, si të rritur, ne ndërtojmë një mur midis botës shpirtërore dhe jetës sonë të përditshme. Për tu bërë Super Tërheqës, duhet ta hiqni atë barrierë edhe një herë.

Sipas librit “Një kurs mbi mrekullitë”, ne fillojmë të humbasim kontaktin me botën shpirtërore kur besojmë në “idenë e vogël të çmendur” që jemi disi të ndarë nga pjesa tjetër e Universit. Sipas Bernstein, kjo ndarje përforcohet nga betejat e jetës. Kjo gjithashtu sjell një botëkuptim të mbushur me frikë, trauma dhe gjykim. Kur e lejojmë veten të ndjehemi të ndarë nga sfera shpirtërore, ne jemi të shkëputur nga burimi ynë i vërtetë i energjisë: energjia dhe dashuria e Universit.

Duke u rilidhur me atë frymë, ajo e cila Bernstein e quan “heqjen e perdes”, kërkon pak besim dhe një ndryshim të madh në perceptim. Mund të tingëllojë qesharake në fillim, por e vërteta është se ne jemi qenie shpirtërore që kemi një përvojë njerëzore. Pasi të pranoni që jeni më shumë se trupi juaj fizik, zotërimet dhe puna juaj, do të keni mundësi të shihni në dritë dhe të njiheni me rrjedhën e Universit.

Nëse jeni gati për të hequr perden, ka praktika për t’ju ndihmuar në udhëtimin tuaj. Së pari, ju duhet të zgjidhni të shihni dritën dhe të jeni krenarë për atë zgjedhje. Të shohësh përtej errësirës së botës fizike kërkon përpjekje të vetëdijshme. Mos u hutoni nga mendimet negative. Mundohuni të njihni dashurinë që ju rrethon duke vlerësuar gjërat e vogla ose duke ndihmuar të tjerët.

Një mënyrë e mirë për t’u përqendruar në këtë dashuri është përmes meditimit. Gjeni një vend të qetë, të rehatshëm dhe merrni frymë thellë. Lërini mendimet të rrjedhin. Mos i paragjykoni ato. Ndërsa qetësoni mendjen, do të çlironi energjinë negative duke e mbajtur velin në vend. Mund të jetë e dobishme që t’i shënoni diku eksperiencat tuaja pas çdo meditimi.

Pasi të keni larguar perden, do të përjetoni një lidhje më të thellë me botën shpirtërore. Bartni energjinë pozitive të kësaj kudo që të shkoni. Kur hasni në vështirësi gjatë ditës, kujtojini veten se është një fuqi përtej këtyre shqetësimeve të kësaj bote. Është e rëndësishme ta lejoni atë fuqi t’ju udhëheqë.

Sapo të largoni perden, dëgjoni këshillat e udhëzuesve tuaj shpirtërorë.

Ndarjet, humbja e personave të dashur, pengesat financiare dhe të karrierës – këto vështirësi të pashmangshme mund ta çojnë madje edhe personin më të fortë në humbje dhe në kërkim të përgjigjeve. Në këto momente nevoje, mund të jetë e mençur t’i drejtohemi një udhëzuesi shpirtëror.

Çfarë saktësisht është një udhëzues shpirtëror? Për Bernsteinin, këta mentorë metafizikë janë qenie jo fizike, të pakufizuara nga ligjet e natyrës. Ato vijnë në shumë forma, por të gjithë ndajnë një mision të përbashkët: të na rindërtojnë me energjinë dhe dashurinë e Universit. Kur kemi më shumë nevojë, mund të kërkojmë ndihmën e tyre, dhe nëse jemi të hapur ndaj tyre, do të marrim forcë dhe këshillë.

Ju gjithashtu mund ta përjetoni udhëzuesin tuaj shpirtëror si një zë të brendshëm ose një fuqi më të madhe nga Universi. Të tjerët mund të vizitohen nga engjëjt dhe kryeengjëlli, qenie jo-komerciale ku secili ka specialitetin e vet: Raphael ndihmon shërimin fizik, Jophiel udhëzon kreativitetin, dhe Chamuel lehtëson ankthin.

Pavarësisht se kush ose cilat janë udhëzuesit tuaj, gjëja e rëndësishme është që të jeni të hapur për t’u lidhur me ta. Këto qenie mund të ndërhyjnë në jetën tuaj vetëm kur t’i ftoni ata. Një mënyrë për të thirrur në ndihmë një udhëzues është përmes meditimit ose të shkruarit. Pastroni mendjen tuaj dhe mendoni ose shkruani kërkesën tuaj – me pak durim, do të bëheni të ndjeshëm kur dëgjoni këshillat e tyre.

Si me çdo marrëdhënie, sa më shumë jepni në të, aq më shumë do të merrni. Do të mësoni disa këshilla se si të dorëzoheni tek udhëzuesi juaj për të kapërcyer edhe pengesat më kokëforta.

Suksesi vjen kur e lini Universin të marrë kontrollin

Jeta është plot sfida. Edhe gurutë shpirtërore do të vuajnë nëse përpiqen të zgjidhin vetë çdo detyrë. Një Super tërheqës i vërtetë e di se nganjëherë çelësi i suksesit është vetëm të uleni prapa dhe të lini Universin të marrë timonin.

Për shembull, në 2017, Bernstein iu ofrua një shans karriere ku të fliste në Sesionet e SuperSoul të Oprah, një seri leksionesh për udhëheqësit shpirtërorë. Ajo ishte e emocionuar, por audienca e madhe dhe yjet e mëdhenj e bënë atë me ankth. Në vend që të përpiqej me stërmundimj, ajo i bëri thirrje Wayne Dyer, një udhëheqës shpirtëror i vdekur kohët e fundit. Duke ia lënë dorë kontrollin e ngjarjes, pranisë së tij qetësuese, Bernstein ishte në gjendje ta jepte me lehtësi mesazhin e saj.

Siç tregon kjo histori, jeta bëhet më e lehtë kur pranojmë ndihmë nga Universi. Supozimi se fati juaj është vetëm në duart tuaja, ju pushton nga frika, stresi dhe ankthi.Të pranosh që çdo ditë është një bashkëpunim midis jush dhe botës shpirtërore, ju çliron nga kjo barrë. Të jesh një Super Tërheqës kërkon krijimin e zakonit të kërkimit të fuqisë dhe energjisë nga jashtë vetes.

Mënyra më e mirë për të marrë atë që dëshironi është të vlerësoni ato që keni.

A është dikush në jetën tënde pa të cilin/cilën thjesht nuk mund t’ia dalësh? Për Bernstein, ai person është menaxherja e saj e projektit Xhesika. Të dyja u takuan në një turne publicitar në vitin 2012, dhe vlerësimi i tyre i ndërsjellë i aftësive, talenteve dhe energjisë së njëra-tjetrës ndihmoi që të dyja të shfaqnin ëndrrat e tyre. Me një praktikë të vogël, vlerësimi mund të bëjë të njëjtën gjë për ju.

Pse vlerësimi është një emocion kaq i fuqishëm? Epo, për dikë, është një mënyrë e sigurt për të zotëruar aftësitë tuaja Super Tërheqëse. Ndjenja e vlerësimit për gjithçka rreth jush, si për të mirën, ashtu edhe për të keqin, e bën energjinë tuaj të lëkundet në një frekuencë të lartë, pozitive. Meqenëse e dimë se Universi kthen të njëjtën energji që jepni, praktikimi i vlerësimit do t’ju ndihmojë të tërheqni më shumë atë që dëshironi.

Bernstein ka parë fuqinë e vlerësimit në veprim. Shoqja e saj Alex dikur mori një vendim të tmerrshëm biznesi. Kjo e përhumbi për muaj të tërë. Ai nuk mund të rregullonte atë që duhet të kishte bërë ndryshe. Më në fund, me sugjerimin e Bernsteinit, ai vendosi të vlerësojë gabimin për atë që i mësoi. Papritur, energjia negative e Aleksit u shkri dhe ai arriti të shihte një rrugëzgjidhje përpara.

Provojeni vetë. Mendoni për diçka në jetën tuaj që ju do të dëshironit të ishte ndryshe. Ndoshta është puna juaj, marrëdhënia juaj ose situata juaj e të jetuarit. Në vend që të përqendroheni në atë që ju urreni për këtë rrethanë, drejtojeni mendjen tuaj tek diçka që po shkon mirë në jetën tuaj. Mund të jetë diçka e vogël dhe specifike, si moti i këndshëm, ose diçka e më e madhe, si miqësitë tuaja të besueshme. Lëreni ndjenjat pozitive të jenë udhëzuesi juaj.

Mënyra më e mirë për të përfituar nga vlerësimi është duke e bërë atë një zakon. Guruja shpirtëror Abraham-Hicks rekomandon të filloni çdo ditë të re duke shkruar disa gjëra që vlerësoni – nga shtrati juaj deri tek moti apo miqtë tuaj. Ndërsa ndjeni se vlerësimi juaj rritet në gëzim, vazhdoni! Përhapni në mënyrë aktive energjinë tuaj pozitive duke u thënë të tjerëve atë që vlerësoni. Në këtë mënyrë, vlerësimi juaj do të bëhet ngjitës dhe do t’ju reflektohet edhe më fuqishëm.

Ndërsa e bëni vlerësimin një praktikë të përditshme, do të bëheni më të harmonizuar me Universin dhe do t’i shfaqni më lehtë ëndrrat tuaja. Së shpejti, gjërat do të fillojnë të bien në vend natyrshëm.

Bëni durim dhe Universi përfundimisht do t’i arrijë ëndrrat tuaja

Si shumë njerëz, një nga dëshirat më të mëdha të jetës në Bernstein ishte të kishte një fëmijë. Sidoqoftë, pas tre vitesh përpjekje, ajo akoma nuk po ia dilte. Në fillim, ky ishte një zhgënjim i madh. Por ajo mori një mësim të fuqishëm nga kjo: ndonjëherë ju duhet të lejoni që Universi të arrijë ëndrrat tuaja.

Udhëtimi i gjatë i fertilitetit i Bernstein ishte një përvojë e vështirë. Në fillim, ajo u përpoq të kontrollonte procesin, duke monitoruar me ciklin e dietës dhe ovulacionit. Në vend që t’i besonte Universit, ajo po përpiqej të detyronte dëshirat e saj të realizohen. Kjo nuk po ndihmonte. Përfundimisht, përmes lutjes dhe meditimit, ajo filloi të qetësohej dhe të kishte besim se koha e saj do të vinte. Si përgjigje, Universi dha shenja pozitive, të tilla si vizita nga disa gjela të egër – një simbol i mbarë i pjellorisë. Pas pak kohësh, ndodhi: në mars 2018, ajo e gjeti veten shtatzënë.

Sipas Bernstein, kjo histori tregon se me durim dhe besim, Universi përfundimisht do të përafrohet me ëndrrat tuaja. Për të ecur në Rrugën drejt Besimit, duhet të hiqni dorë nga ideja e rremë që Universi duhet të funksionojë sipas axhendës tuaj. Kjo mund të jetë e vështirë në fillim, por ka disa praktika të thjeshta që mund t’ju ndihmojnë të dorëzoni kontrollin tuaj.

Së pari, tregohuni të qartë për qëllimet tuaja: përmes lutjes dhe meditimit, kërkoniji Universit drejtimin dhe udhëzimin. Nëse jeni duke luftuar me një vendim, mund të kërkoni një tërheqje drejt së duhurës. Nëse po udhëtoni në një rrugë të vështirë, mund të kërkoni një sinjal se duhet ta mbani besimin tuaj.

Pasi të krijoni një komunikim të qartë me Universin, do të filloni të vini re shenjat që kërkoni. Këto mund të vijnë në shumë forma. Disa nga studentët e Bernstein se kanë parë parë flutura dhe xixëllonja kur kishin nevojë për siguri shpirtërore. Shenjat mund të vijnë gjithashtu nga qenie të veshura shpirtërisht, të tilla si fëmijë, të cilët mund të flasin me mençuri përtej viteve të tyre. Për sa kohë që jeni të hapur për komunikim, Universi do t’ju flasë.

Më në fund, praktikoni durimin.Vazhdoni të veproni nga një vend i përafrimit shpirtëror dhe mos u dekurajoni nëse dëshira juaj nuk manifestohet menjëherë. Mos harroni se si një Super Tërheqës, ju jeni një zgjatim i energjisë së Universit. Gjithçka do të shpaloset ashtu siç duhet.

Mund të mos duket e vërtetë tani, por një ditë do të kuptoni që dëshira juaj shfaqet në kohën e duhur – as një sekondë shumë vonë ose shumë shpejt.

Mesazhi kryesor:

Të bëhesh një Super Tërheqës ka të bëjë me sigurimin e energjisë suaj në përputhje me energjinë e Universit. Kur mishëroni frymën tejet pozitive, energji pozitive, do të kuptoni që Universi përgjigjet në natyrë. Mësoni ta lini frikën, egon dhe xhelozinë tuaj pas dhe do të jeni në gjendje të bashkëpunoni me Universin për të tërhequr më shumë atë që dëshironi. Duke ndjekur disa metoda, si zgjedhja e mendimeve tuaja me kujdes dhe durimi me Universin, ju mund t’i bëni ëndrrat tuaja në realitet.

Këshillë për t’u zbatuar nga ky moment:

E vetmja gjë që mund të kontrolloni është energjia që çlironi.