4 Rregullat e Arta të Njerëzve Kursimtarë

Mund të jetë një detyrë e veshtirë të lëmë pak para mënjanë çdo muaj ose për të kuptuar se ku shkojnë të gjitha paratë tuaja.

Shpenzimet e paplanifikuara që rezultojnë nga dëshira spontane mund t’ju bëjnë që të mos keni asgjë në xhep më herët nga sa mendoni.

Ne kemi studiuar mënyrat e planifikimit të buxhetit tuaj familjar dhe personal me shumë kujdes dhe ju rekomandojmë t’i provoni këto katër rregulla të thjeshta por shumë të efektshme.

Për ata me të ardhura të qëndrueshme që nuk po ia dalin të kursejnë

Për ata që nuk duan ta kufizojnë veten rreptësisht

Për ata pa të ardhura të qëndrueshme dhe ata që duan të kursejnë para

Për ata që u mbarojnë paratë papritur pak ditë para ditës së pagës dhe për ata që duan të kursejnë