11 Gjëra që Një Grua Alfa Pret nga një Burrë

©shutterstock

Ndryshe nga të dashurat e fisit Amazon, gruaja moderne alfa është mjaft e sigurt për të pranuar se i duhet një burrë në jetën e saj.

Ne bëmë një listë të gjërave që një burrë duhet të dijë nëse aspiron të ndërtojë një marrëdhënie të ekuilibruar afatgjatë me një grua të fortë. Në fund, ne kemi një bonus të lezetshëm për sekretin e vogël të çdo vajze alfa.

Stili dinamik i jetesës

© Buena Vista Pictures

Një grua alfa vazhdimisht kërkon më shumë. Ajo nuk mund të qëndrojë akoma dhe të presë që partneri i saj të arrijë stilin e saj intensiv dhe dinamik të jetesës. Është e rëndësishme të lëvizësh me të njëjtën shpejtësi dhe të mos jesh shumë nxitës dhe as ta ndjekësh zvarrë. Ajo ka një axhendë, ajo e di se çfarë duhet bërë, dhe nuk ka frikë nga puna e palodhur. Kështu që thjesht vazhdoni me ritmin e saj, dhe do të jeni mirë.

Pavarësia

©pexels

Gruaja alfa po kërkon një burrë që është absolutisht i pavarur, si financiarisht ashtu edhe psikologjikisht. Ai duhet të ketë një ego të shëndetshme dhe mendimin e tij, hobi dhe miqtë e tij. Ajo që ato po kërkojnë është një partner i barabartë, dikush për të ecur me të, jo prapa ose përpara.

Pozitiviteti

© Warner Bros

Suksesi është kredoja e një gruaje të fortë dhe ajo e di që qëndrimi i duhur është gjysma e suksesit. Ajo përpiqet t’u gëzohet të gjithë gjërat përreth saj dhe dëshiron të njëjtën gjë në këmbim. Lëreni mërzitjen tuaj jashtë derës, brohorisni për qëllimet e saj dhe festoni me të kur të mbërrijë atje.

Liria

©Paramount Pictures

Gratë e forta e vlerësojnë thellë lirinë e tyre dhe i vlerësojnë vërtet djemtë që e respektojnë atë. Ato nuk mund të qëndrojnë të kufizuar në asnjë mënyrë dhe nuk do ta lejojnë askënd ta bëjë këtë.

Kritika konstruktive

© depositphotos

Nëse një grua e fortë është gati të bëjë një gabim, partneri i saj do t’i thotë asaj se nëse ajo sillet gabim. Sepse kjo është ajo për të cilën femra ka nevojë. Një grua alfa ka nevojë për egon e saj që të kontrollohet një herë në një kohë, por kjo duhet të bëhet me takt.

Sfida

© depositphotos

Këto gra duan të sfidohen. Ata duan të konkurrojnë me partnerin e tyre intelektualisht, fizikisht dhe emocionalisht. Çdo ditë. Përndryshe, ata së shpejti do të mërziten dhe do të ndjehen indiferentë. Partneri i saj duhet të jetë një luftëtar që është mjaft i sigurt në aftësitë e tij për të qenë i hirshëm në fitore dhe tolerant në humbje.

Ndjenja e humorit

© Warner Bros.

Të jesh vazhdimisht në krye është e vështirë dhe stresuese, dhe kjo është kur partneri i saj duhet të dijë ta bëjë atë të buzëqeshë. Ai pritet ta ngacmojë në mënyrë inteligjente. Një grua e fortë e do sarkazmën, por ajo e di që burri i saj ndihet shumë i sigurt për veten e tij dhe ajo nuk ka frikë të lëndojë ndjenjat e tij.

Afeksioni

© Warner Bros.

Gratë Alfa janë akoma njerëz. Dhe, më e rëndësishmja, ato janë akoma gra. Të pavarura dhe ambicioze, por gra. Ato ende duan të jenë të dashura dhe të jenë të lumtura. Ato i duan përqafimet dhe e vlerësojnë kur partneri tregon dashurinë e tij.

Besimi

© 20th Century Fox

Ashtu si çdo vajzë tjetër, gruaja alfa ka frikë, shpresë dhe ëndërr dhe ajo dëshiron të jetë me një burrë të cilit mund t’i tregojë të gjitha ato gjëra dhe të tregojë se sa e prekshme mund të jetë. Ajo gjithashtu më shumë preferon t’i besojë partnerit të saj sesa ta kontrollojë atë, sepse nuk dëshiron të zhytet në dramën e një marrëdhënieje, ku burrit nuk mund t’i besohet.

Partnerë në telash

Mbështetja më e mirë për një grua të fortë gjatë kohërave të vështira është të bësh diçka me të. Nuk ka rëndësi nëse kjo është një mësim parë noti ose hedhje me parashutë. Mashkulli që jo vetëm respekton qëllimet tuaja por i arrin ato me ju është kombinimi perfekt për një grua të fortë.

Horizonte të reja

© Columbia

Një grua e fortë e kupton se nuk di gjithçka, por po përpiqet ta bëjë këtë. Pra, ajo ka nevojë për një partner i cili butësisht do t’i mësojë asaj diçka të re çdo ditë – pa i dhënë leksione asaj. Për këtë, partneri i saj duhet të mësojë gjithmonë diçka të re nga vetja dhe të qëndrojë i informuar për gjithçka, nga energjia atomike te memet e lezetshme për kotele.

Bonusi i premtuar

©Depositphotos.com

Pavarësisht se sa e fortë dhe e pavarur është një grua, ajo është përsëri një grua. Ajo mund të dashurohet marrëzisht me shikim të parë edhe nëse burri është larg nga ajo që priste. Por, duke qenë një grua alfa, ajo përsëri do të jetë ajo që do të marrë vendimin dhe do të sundojë marrëdhënien në mënyrën e saj të pavarur femërore.