8 Gjëra që Ngjyra e Thonjve i Thotë për Ty më Qartë se Çdo Manual Psikologjie

© fifteen-pens / reddit /© mochi_crossing / reddit

Lyerja e thonjve është një nga mënyrat më të lehta për t’u shprehur. Mund të zbatohet dhe hiqet lehtësisht, ne mund të zgjedhim trendet më të fundit dhe mund ta ndryshojmë atë sa të duam.

Por pavarësisht se kemi shumë opsione shumëngjyrëshe, ne zakonisht kemi një nuancë personale të preferuar për thonjtë tanë që i përshtatet personalitetit ose humorit tonë.

Ne po mendonim nëse disa prej ngjyrave tona të thonjve në të vërtetë mund të ishin një dritare në brendësinë tonë dhe i zbuluam këto përgjigje.

E kuqe

© girldrawswhat / reddit

Thonjtë e kuq tregojnë se jeni të apasionuara. Ju gjithashtu mund të jeni pak agresive dhe emocionale. Është gjithashtu një ngjyrë e guximshme, që do të thotë se ju pëlqeni të tregoni besim ose dominim. Ju nuk keni frikë të jeni magjepsëse dhe të keni të gjithë sytë drejtuar nga ju.

Rozë

© pantone7465 / reddit

Lyerja e thonjve rozë jep një nuancë femërore që mund të jetë pjesë e një qëndrimi të lehtë, argëtues. Ju ka të ngjarë të jeni intuitive dhe të mos ju interesojë aq shumë sa i përket përshtatjes me normat shoqërore. Nëse keni vendosur manikyrin me dritë rozë, mund të jeni ambicioze dhe e orientuar drejt karrierës.

Portokalli

© fifteen-pens / reddit

E guximshme dhe impulsive mund të jenë gjërat e para që ju përshkruajnë nëse keni thonj portokalli. Është një ngjyrë plot ngrohtësi dhe energji, dhe shpesh shoqërohet me entuziazëm dhe kreativitet. Nuk ju intereson se çfarë mendojnë njerëzit e tjerë për ju dhe padyshim dini të argëtoheni.

Vjollcë

© Bagelkinss / reddit

Nëse ju pëlqen vjollca në thonjtë tuaj, kjo mund të jetë pjesë që shpreh anën tuaj imagjinare dhe krijuese. Vjollca gjithashtu shoqërohet me mbretërinë dhe fisnikërinë, së bashku me besimin dhe individualitetin. Ju gjithashtu mund të dëshironi të lyeni thonjtë ngjyrë vjollcë kur dëshironi të shprehni disa tone sensuale ose misterioze.

Blu

© Phenomenon__ / reddit

Ngjyra blu mund të shoqërohet me qetësi dhe paqe, por kur po flasim për manikyrin e thonjve, kjo mund të jetë një histori tjetër. Veshja e manikyrit blu, veçanërisht hijet më të ndritshme, tregon se jeni argëtues dhe emocional. Ajo tregon atmosferën tuaj miqësore, rinore dhe hapjen tuaj për të provuar gjëra të reja.

E zezë

© hignettr / reddit

Mirë, të paturit thonj të zinj ju bën pak rebel, por kjo nuk është e gjitha. Nëse ju pëlqen të vendosni manikyr të zi, ju jeni një individ krijues që kënaqeni me të menduarit jashtë kutisë. Ju mund të jeni një person autoritativ dhe serioz, por gjithashtu mund të jeni edhe një guximtar. Mbi të gjitha, jo të gjithë mund të duken bukur me to.

Neoni

© bribritran / reddit

Këto thonj duan vëmendje dhe nuk keni frikë ta tregoni. Ju jeni e patrembur, energjike dhe të shijon jeta e festave. Ju pëlqen të jeni në qendër të vëmendjes dhe lehtë mund të filloni biseda, madje edhe me të huaj. Ngjyrat neon mund të ndryshojnë nga jeshile gëlqere në rozë të nxehtë dhe në të vërtetë nuk ka asnjë mënyrë mënyrë të drejtë ose të gabuar për të bërë thonjtë neoni, duke ju dhënë më shumë hapësirë për të eksploruar anën tuaj krijuese.

Transparente

© mochi_crossing / reddit

Të kesh ngjyrën nude si ngjyrën tënde do të thotë se jeni minimaliste. Disa mund ta shohin atë si shumë të zakonshme, sepse ngjyra mund të mos duket aq shumë, por në të vërtetë duket e stilit të lartë. Ajo gjithashtu tregon se ju jeni një person i drejtpërdrejtë dhe i sigurt te vetja.