Kur një grua e fortë thotë lamtumirë, ajo e thotë ndryshe nga çdo grua tjetër!

Kur një grua e fortë të thotë lamtumirë, ajo do të ta thotë atë në një mënyrë ndryshe nga çdo grua tjetër, sepse ajo është vërtet ndryshe.

Ajo nuk ka nevojë të qajë për një kohë të gjatë dhe ajo nuk do të fajësojë askënd për gabimet që janë bërë.

Kjo grua nuk do t’ju mbajë me zor nëse doni të largoheni. Duke qenë se ajo ka qenë vetëm më parë, ajo është bërë e fortë sa të qëndrojë vetëm pa askënd në jetën e saj.

Ajo e di që njerëzit vijnë në jetën tonë në mënyrë të përkohshme. Jeta do të vazhdojë për të nëse është me ose pa personin që ajo pëlqen. Ajo e di se duhet të jesh e lumtur në çdo moment.

Ka shumë gjëra në botë për të parë dhe për të shijuar dhe ajo nuk do t’ju mbajë peng. Edhe pse zemra e saj është e thyer, ajo do të qëndrojë vetëm dhe do ta dijë se ajo është e fortë.

Vëmendja dhe dashuria janë gjëra që nuk duhet t’i kërkoni me ngulm, pasi ato duhet të jepen lirisht nga personi që ju do. Njerëzit që kanë për qëllim të qëndrojnë nuk do të largohen.

Nëse vendosni të largoheni, atëherë ajo e di se do të ketë njerëz të tjerë që do të kalojnë në rrugën e saj, të cilët do ta kompensojnë kohën që ajo ka kaluar me ju.

Çdo fund ka një fillim, edhe nëse është javë apo muaj më vonë. Megjithëse mund të jetë e dhimbshme, ajo do të jetë e gatshme të fillojë sërish nga e para.

Ajo nuk dëshiron të merret si e mirëqenë. Ajo dëshiron të ketë dikë që të kujdeset për të dhe i tregon se ka dashuri. Megjithatë, ajo nuk do t’ju mbajë peng.

Ajo është lënduar shumë herë, por ajo nuk ka frikë të kapë edhe një shans për të dashur dikë sërish. Ajo mban shpresë dhe e di se ka të tjerë që do të jenë të lumtur të qëndrojnë me të në çdo kohë.

Ajo e di se do të dalë nga marrëdhënia më e fortë se kurrë më parë!

Ajo nuk do të fajësojë veten dhe do të kuptojë se ajo është mjaft e fortë për ta dashur veten edhe një herë.

Kur një person i fortë ju “lë shëndenë”, nuk ka nevojë të dëshironi që të ktheheni. Kur të vijë koha që ta kuptoni se keni marrë vendimin e gabuar dhe të kuptoni se e doni atë sërish dhe se ajo ju ka dashur fort , ka të ngjarë të jetë shumë vonë.

Ajo do të gjejë dikë tjetër që e çmon dhe e do pavarësisht gjithçkaje…

Merrini këto fjalë në zemër dhe mësoni se të jesh e fortë do të thotë t’i lësh gjërat të shkojnë dhe të ecësh përpara në vend që të shikoni nga gjërat që latë pas.