Lidhja më e Mirë e Jetës Tënde do të Jetë me Personin që ka Këto 11 Gjëra…

Njerëzit kalojnë një jetë të tërë në kërkim të personit të duhur. Personi që do t’u tregojë atyre se çfarë lloj dashurie të pastër do të ndieni, se si ndihet dashuria që vjen një herë në jetë.

Por, siç thotë thënia, do të duhet të puthësh shumë bretkosa para se të gjesh princin tënd. Para se të gjeni personin tuaj të shpirtit dhe të keni marrëdhënien më të mirë të jetës suaj, do të duhet të takoheni me personin e gabuar dhe ndoshta edhe ta thyeni disa herë zemrën tuaj.

Ndërkohë është e vërtetë që të gjithë njerëzit e shprehin dashurinë e tyre ndryshe, personi me të cilin do të keni marrëdhëniet më të mira të jetës suaj, do t’i bëjë këto 11 gjëra për ju:

1. Ata do t’jua kushtojnë gjithë vëmendjen

Ata do t’ju shikojnë në sy dhe do të dëgjojnë me kujdes çdo fjalë që thoni kur flisni me ta. Do të duan të dinë gjithçka për ju.

Ata do të kujdesen për ndjenjat, mendimet dhe problemet tuaja dhe ata do t’ju ndihmojnë të kapërceni frikën dhe pasigurinë tuaj më të thellë. Ata do të vërejnë gjërat e vogla tek ju, që njerëzit e tjerë as nuk e vënë re.

Ky person do të përpiqet t’ju bëjë të buzëqeshni çdo ditë, sepse buzëqeshja juaj e ëmbël, çarmatosëse e mbush zemrën me lumturi.

2. Ata do të angazhohen plotësisht ndaj jush

Ata do t’ju bëjnë prioritetin kryesor. Dëshira e tyre më e madhe do të jetë që të ndiheni të lumtur dhe të përmbushur. Ata do të bëjnë çmos për ta bërë jetën tuaj më të bukur.

Pa marrë parasysh se sa të zënë janë ata ose sa e keqe është dita e tyre, ky person nuk do t’ju bëjë kurrë të ndjeheni të shpërfillur ose të injoruar. Ata gjithmonë do të gjejnë kohë për ju dhe do t’ju tregojnë se sa rëndësi keni për ta.

3. Ata do t’ju pranojnë dhe do t’ju duan për atë që jeni me të vërtetë

Ata do të pranojnë dhe çmojnë çdo gjë tek ju. Ata do të njohin virtytet dhe pikat e forta, gabimet tuaja, problemet, pasiguritë dhe dobësitë.

Ata kurrë nuk do të përpiqen për t’ju ndryshuar, sepse ata e dinë se këto papërsosmëri në të vërtetë formojnë personin që ju jeni. Për më tepër, ata do t’ju inkurajojnë të pranoni dhe çmoni veten ashtu siç jeni. Për këtë person, ju do të jeni të përsosur me të gjitha papërsosmëritë tuaja.

4. Ata do të kujdesen për ju

Ata do të jenë atje t’ua mbajnë dorën kur të ndiheni të trishtuar dhe kur zemra juaj të thyhet. Ata do të jenë atje për t’ju mbrojtur nga të gjithë dhe gjithçka. Ata kurrë nuk do t’ju lënë të merreni vetëm me problemet tuaja. Ata do të jenë admiruesit tuaj më të mëdhenj dhe ndihma juaj më e madhe.

Ky person do t’ju telefojë për t’u siguruar se jeni në shtëpi shëndoshë e mirë dhe ata kurrë nuk do të harrojnë t’ju pyesin se si ju shkoi dita. Ata do të bëjnë çmos për t’ju bërë të ndiheni të dashur, të sigurt dhe të mbrojtur, sepse ju jeni gjëja më e rëndësishme në jetën e tyre.

5. Ata do të jenë të gatshëm të bëjnë përpjekje

Duhen dy për të kërcyer tango dhe ky person do ta dijë këtë. Ata do të sigurohen që të dy ju të keni një pjesë të barabartë në dhënien dhe marrjen në marrëdhënien tuaj. Ata nuk do të presin që ju të organizoni të gjitha takimet dhe të merrni të gjitha vendimet e rëndësishme që lidhen me marrëdhënien.

Ky person do të sigurohet që të bëni të gjitha gjërat romantike në dukje të parëndësishme, sepse e dinë se janë të nevojshme në mënyrë që ta mbajnë pasionin të gjallë.

6. Ata do t’i zgjidhin diskutimet me maturim

Kur filloni të përballeni me sfida dhe pengesa në marrëdhënie, ky person nuk do të fshijë problemet tuaja nën qilim ose të fillojë një luftë zemërimi me ju. Në vend të kësaj, ata do të trajtojnë çdo vështirësi me pjekurinë dhe kuptimin e ndjenjave tuaja.

Ata do t’ju bëjnë të ndiheni të lirë dhe të rehatshëm për të shprehur mendimet tuaja pa marrë parasysh se sa të ndryshme janë nga vetë. Ata kurrë nuk do t’ju gjykojnë e nuk do t’ju kritikojnë.

Në vend të kësaj, ata gjithmonë do të diskutojnë problemet me ju në një mënyrë të sjellshme, të civilizuar dhe do të përpiqen të arrijnë një zgjidhje të arsyeshme.

7. Ata nuk do të turpërohen për të treguar dobësinë e tyre

Ky person nuk do të ndihet i frikësuar apo i turpëruar për të treguar se si ndihet me të vërtetë. Nëse ata janë të trishtuar, ata do të qajnë. Nëse kanë frikë, ata do të ndajnë frikën e tyre me ju.

Ky person do ta zhveshë shpirtin e tyre para jush dhe do t’ju lejojë të arrini deri në thelbin e shpirtit të tyre. Ata do të tregojnë anët e tyre të ndjeshme, sepse e dinë se kjo është mënyra se si lidhja emocionale dhe shpirtërore mes jush do të bëhet më e thellë.

8. Ata do të jenë krenarë për ju

Ky person do të jetë krenar për ju dhe për të gjitha sukseset dhe arritjet tuaja. Për më tepër, ata do t’ju inkurajojnë të vazhdoni të ndiqni synimet dhe pasionet tuaja.

Ata me krenari do të mbajnë një foto tuaj në ekranin e tyre të telefonit dhe do të sigurohen që të gjithë miqtë dhe familja e tyre t’ju njohë.

Ky person do t’u tregojë se sa krenar dhe mirënjohës janë që ju kanë në jetën e tyre.

9. Ata do t’ju bëjnë komplimente

Ky person nuk do të harrojë t’ju tregojë sa të bukur, të zgjuar dhe të aftë jeni. Edhe kur dyshoni për aftësitë tuaja ose ndjeheni të pasigurt, ata gjithmonë do të dinë se çfarë të thonë për t’ju bërë të ndiheni më mirë për veten tuaj.

Por, ç’është më e rëndësishmja, kur ky person ju jep një kompliment, do ta dini se ata me të vërtetë do të thonë atë.

10. Ata do t’ju përfshijë në të gjitha planet e tyre të ardhshme

Kur ky person bën plane afatshkurtra ose afatgjata për të ardhmen, ata do t’ju përfshijnë në të gjitha ato.

Ata do të parashikojnë të ardhmen që do të gëzoni së bashku dhe në shtëpinë ku do të jetoni. Ky person nuk do të jetë kurrë në gjendje të imagjinojë të ardhmen pa qenë ju pjesë e saj.

11. Ata do t’ju duan pa kushte

Ky person do t’ju tregojë se si është të ndiesh dashurinë e vërtetë. Ata do t’ju tregojnë se sa shumë ju duan dhe ju vlerësojnë jo vetëm përmes fjalëve të tyre, por edhe përmes veprimeve të tyre.

Ata do t’ju duan pavarësisht nga të gjitha sjelljet tuaj të çuditshme, trillime dhe pasiguri. Ata do t’ju dojë kur të merrni vështirësi dhe kur të doni njëri-tjetrin, duket e pamundur.

Ata do t’ju dojë me gjithë zemër sepse nuk mund të jetojnë pa ty.