Mënyra si po e mban telefonin në duar tani, zbulon detaje surprizuese të personalitetit tënd!

Mënyra se si i bëni edhe gjërat më të thjeshta shpesh mund të zbulojë shumë për llojin e personit që jeni, qofshin se si i përballoni problemet ose se si jeni në një marrëdhënie.

Ne shpesh nuk i marrim parasysh zakonet tona të vogla, mënyrat unike me të cilat i bëjmë gjërat më të vogla, por ato mund të na tregojnë shumë për mënyrën se si funksionon truri ynë si dhe personalitetet tona.

Mënyra se si mbani telefonin mund të zbulojë shumë për mënyrën se si mendoni dhe reagoni dhe do të jeni të magjepsur nga ajo që do të mësoni për veten tuaj.

Si po e mban telefonin tani?

1. Mbajtja e telefonit me një dorë dhe përdorimi i gishtit të madh për të lëvizur dhe shtypur

Nëse përdorni vetëm njërën dorë për të mbajtur dhe përdorur telefonin, duke përdorur gishtin tuaj për të klikuar dhe të kontrolloni njoftimet, atëherë ju keni një personalitet të lumtur.

Ju pëlqen të shikoni anën e ndritshme të jetës. Ju nuk shqetësoheni shumë për problemet, sepse ju merrni gjithçka që jeta ju ofron.

Ju keni besim në aftësitë tuaja dhe keni siguri në vete. Besimi juaj në veten tuaj ju bën ambiciozë dhe ju jeni të gatshëm të shtyni veten drejt limiteve vetëm për të parë se çfarë mund të arrini.

Kjo gjithashtu do të thotë që ju ndërmerrni rreziqe dhe shpesh shpërbleheni për këtë, sepse mbeshteteni në suksesin tuaj.

Megjithatë, kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, nuk jeni aq të gatshëm të ndërmerrni rreziqe. Ju nuk nxitoni të angazhoheni, shpesh duke qëndruar me muaj para se të vendosni nëse personi me të cilin po takoheni është personi i duhur për ju.

2. Mbajtja e telefonit me të dy duart, por duke përdorur vetëm një gisht për të lëvizur dhe shtypur

Nëse jeni duke përdorur të dyja duart për të mbajtur telefonin tuaj, me njërën për mbështetje dhe tjetrën për manovrim rreth celularit tuaj, atëherë jeni pragmatik dhe i mençur.

Ju preferoni të gaboni në anën e kujdesit të tepërt në vend që të rrezikoni të humbni gjithçka me një trillim. Ju jeni një person jashtëzakonisht intuitiv.

Është e vështirë të mashtroheni sepse jeni gjithnjë vigjilent dhe gjithashtu jeni tepër të ndjeshëm ndaj mendimeve dhe ndjenjave të njerëzve të tjerë.

Kjo gjithashtu ju bën një gjyqtar mjaft të mirë të karakterit të njerëzve. Megjithatë, ju e përdorni këtë aftësi për të qenë empatikë dhe kujdesshëm në vend të të qenit gjykues dhe manipulues.

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, ju duhet vetëm një takim për të vendosur nëse personi ia vlen për kohën dhe përpjekjen tuaj.

Ju jeni të gatshëm të përpiqeni ta njihni më thellë personin tjetër, por ndonjëherë ngutshmëria juaj mund të ndryshojë gjykimin tuaj dhe mund të përfundoni me dikë që nuk e meriton vërtetë dashurinë tuaj.

3. Mbajtja e telefonit me të dy duart dhe lëvizja për të shkruar dhe shtypur me të dyja duart

Nëse përdorni të dy duart tuaja për të mbajtur telefonin tuaj dhe lëvizni e shkruani duke përdorur dy gishtat, atëherë ju jeni personi i cili i pëlqen të bëjë gjërat shpejt dhe me efikasitet.

Ju keni një tru aq të shkathët sa gishtat tuaj dhe ju mund ta analizoni një problem dhe të gjeni një zgjidhje brenda disa sekondash.

Ju jeni një person mjaft i zhdërvjellët, i aftë të përshtateni me kërkesat ndryshuese të situatave të ndryshme. Ju jeni energjik në festa, serioz gjatë diskutimeve intelektuale dhe të lirshëm kur jeni në shoqëri të fëmijëve.

Inteligjenca juaj përfshin disa dimensione dhe ju keni një shumëllojshmëri të gjerë të aftësive në dispozicionin tuaj.

Sidoqoftë, në dashuri, nuk mund ta fitosh zemrën e një personi në të njëjtën mënyrë siç zgjidhni problemet. Përfundimisht, ju mësoni se si t’i investoni përpjekjet dhe kohën që duhet për të provuar dashurinë tuaj. Kjo është një nga arsyet pse përfundoni duke patur marrëdhënie të thella e pasuruese.

4. Mbajtja e telefonit me një dorë dhe lëvizja me gishtin tregues të dorës tjetër

Nëse e mbani telefonin me një dorë duke përdorur gishtin tregues të dorës tjetër për të kontrolluar telefonin tuaj, atëherë jeni një person kreativ me një imagjinatë të pasur. Ju jeni në gjendje të parashikoni mundësitë dhe të nesërmen që tejkalojnë realitetin dhe njerëzit shpesh habiten nga idetë tuaja unike.

Ju shpesh etiketoheni si të çuditshëm dhe kapriçiozë, pasi keni një botë me mendime që reflekton në çdo gjë që bëni dhe njerëzit shpesh nuk janë të vetëdijshëm për këtë.

Megjithëse ju jeni një individ spontan dhe emocionues për t’u patur pranë, ju ndonjëherë preferoni ta ndani veten nga turma dhe tërhiqeni në një vend të vetmuar për të rimbushur energjitë tuaja.

Ju jeni të turpshëm kur bëhet fjalë tek marrëdhëniet dhe ju jeni të dy të frikësuar për të bërë lëvizjen e parë dhe për t’iu përgjigjur dikujt që bën një lëvizje ndaj jush.

Disa njerëz mund ta marrin qëndrimin tuaj si një mungesë interesi, por kur ata me të vërtetë përpiqen t’ju njohin më mirë dhe t’ju tërheqin nga zona juaj e rehatisë, ata do të habiten nga lloji i personit që ju jeni dhe shpërblehen me surpriza të këndshme.