Në fund çdo mashkull pendohet për humbjen e gruas që e priti derisa të bëhej dikushi…

©unsplash

Dëgjomë djalosh: Një grua e mirë është një investim i vërtetë!

Dhe mos i beso të gjitha gënjeshtrave të Hollivudit ku një grua që është e dashuruar me ju do t’ju qëndrojë besnike pavarësisht çdo gjëje.

Ajo do të presë e do të presë që të kuptoni se çfarë doni nga jeta, të ndërtoni karrierën tuaj ose të përpiqeni të shihni se çfarë ka tjetër atje derisa të vendosni përfundimisht të angazhoheni me të dhe të jetoni përgjithmonë të lumtur pas kësaj.

Mbresëlënëse, apo jo?

Epo, do të ishte e mrekullueshme nëse do të jetonim në një komedi romantike, por realiteti është i ndryshëm. Në ditët e sotme, një grua do t’ju japë një shans. Ndoshta një shans të dytë, të tretë, apo edhe një të pestë.

Por, kur ajo vendos se u mbush kupa – ajo me të vërtetë do ta bëjë! Do t’ju lërë! Dhe nuk ka asgjë që mund të bëni për të ndryshuar mendjen e saj.

Femrat mund t’ju japin shumë mundësi, më shumë se sa meritoni.

Pse? Për shkak se gratë shpesh bien në dashuri me potencialin që shohin tek dikush. Një grua beson në ju kur ju nuk e bëni një gjë të tillë. Ajo beson se mund t’i kapërceni aftësitë tuaja dhe një ditë ju do të ndryshoni dhe të jeni një njeri më i mirë për të.

Kjo është arsyeja kryesore pse shumë gra qëndrojnë në një marrëdhënie të tmerrshme dhe abuzive.

Por kur një grua e kupton se ajo ka ka kaluar mjaftueshëm, nuk ka kthim prapa. Sepse, kur një grua i jep fund – ajo i jep Fund dhe Pikë.

Sapo një grua shijon bukurinë e jetës pa ju në të, që i humbni kohën dhe i shteroni energjitë – ajo do të mbyllë dritaren e saj të mundësive për ju. Dhe pa marrë parasysh se sa ju përpiqeni ta rifitoni atë duke u bërë njeri më i mirë, nuk mund ta ktheni më pas.

Ndaj, mund të vazhdoni dhe të përpiqeni të justifikoni veten tuaj dhe të ushqeni egon tuaj duke thënë se ajo kurrë nuk ishte gruaja e duhur për ju, sepse në qoftë se ajo do të ishte, ajo kurrë nuk do t’ju kishte lënë.

E vërteta është se asnjë person me mend në kokë nuk mund të bisedojë për të qëndruarit dhe të merret me të gjitha budallallëqet tuaja. Asnjë grua nuk meriton të jetojë një jetë plot stres, dhimbje dhe dramë.

Jo ju, por askush nuk ka të drejtë të burgosë një qenie njerëzore duke pritur që ato të kuptojnë se çfarë duan nga jeta.

Ajo, duke u larguar prej jush do të thotë se më në fund vendosi të ngrihej për veten e saj. Por, mbani mend – keni qenë ju që e keni detyruar atë ta marrë atë vendim.

Ju do të pendoheni se e keni humbur këtë grua sepse ajo ishte me ju kur keni qenë në pikën më të ulët të jetës tuaj. Ajo ju përkrahu, besoi në ju dhe qëndroi pranë jush kur askush nuk ishte aty për ju.

Ju do të pendoheni për humbjen e saj kur të takoni gra të tjera që do t’ju duan kur të jeni në më të mirën tuaj, por sapo të shohin të metat tuaja, ato do t’ia mbathin.

Dhe në ato momente më në fund do të kuptoni atë që keni pasur. Ju keni pasur një grua të jashtëzakonshme që qëndroi pranë jush, bëri gjithçka për ju, ju përkrahu dhe ju ka dashur me gjithë fuqinë e zemrës së saj.

Dhe ju çfarë bëtë? Ju e latë të shkojë. Ju e shtytë atë larg, sepse nuk e dinit nëse ajo ishte gruaja e duhur për ju. Ju nuk e dinit se çfarë keni pasur deri sa e humbët atë.

Epo, meqë e rregulluat krevatin tuaj, tani shtrihuni vetëm në të!