Nëse Dy Njerëz Duan të Jenë Sëbashku, Dashuria do ta Gjejë Mënyrën Për t’i lidhur Ata

Oh, sa e ëmbël dhe e paparashikueshme mund të jetë dashuria e vërtetë.

Ju kurrë nuk do ta dini kur mund t’ju vijë.

Mund të jetë një vështrim i thjeshtë nëpër një dhomë, një takim i papritur në rrugë, një prezantim i rastësishëm nga një mik. Ngjarjet më të papritura dhe të rastësishme në jetë mund të krijojnë një shkëndijë të vetme që do të shkaktojë zjarrin më të fuqishëm në zemrën tuaj.

Momentet më të zakonshme dhe të mërzitshme në jetën tuaj mund të krijojnë një kaskadë të fuqishme dhe të shpejtë të ngjarjeve që do të ndryshojnë jetën tuaj që në themele dhe do të arrijnë kulmin në zbulimin e dashurisë tuaj të vërtetë.

Megjithatë, gjithmonë ka njerëz që duan të besojnë se ne jemi krijuesit e vetëm të së ardhmes sonë. Ata besojnë se jeta është pikërisht ajo që ne bëjmë. Se në qoftë se doni diçka të ndodhë për ju, ju duhet të dilni dhe të merrni një rol në mënyrë aktive në formësimin e jetës tuaj dhe ta ktheni fatin në vullnetin tuaj.

Por, aq sa jam dakord me këtë, besoj gjithashtu se njerëzit në jetën tonë vijnë për një arsye të caktuar që tashmë është paracaktuar e shkruar në yje.

Unë nuk po e mohoj faktin se për të dashur të tjerët dhe për të tërhequr njerëz të mirë duhet të doni dhe të gjeni veten tuaj së pari. Nuk e mohoj faktin që një marrëdhënie e caktuar të lulëzojë, duhet të investoni vazhdimisht në të.

Unë vetëm po them se ka diçka edhe më të madhe se ne, njerëzit!

Ju mund të mos besoni në fatin, por unë jam i sigurt se çdo gjë në jetë ndodh për një arsye. Ka një zë brenda meje që më jep siguri.

Nuk ka ngjarje të rastësishme, pa fat, nuk ka asgjë të tillë.

Nëse dy njerëz kanë për qëllim të kalojnë shtigjet e tyre, nëse ata janë të destinuar të bashkohen me njëri-tjetrin, ata do ta gjejnë rrugën e tyre përsëri në krahët e njëri-tjetrit.

Çfarëdo qoftë që po përjetojnë në këtë çast, pavarësisht nga sfidat me të cilat po luftojnë, nëse janë të destinuar të jenë së bashku, çdo pjesë e jetës së tyre do të shkojë në vendin e vet dhe do të ndërtojë urën që do t’i ndihmojë këta shpirtra të gjejnë njëri tjetrin.

Nëse besoni në fat apo mendoni se jeni i vetmi person përgjegjës për krijimin e fatit tuaj, nuk ka të mohuar se ka një forcë të fuqishme përtej kontrollit tonë që na ndihmon të ribashkohemi me njerëzit me të cilët synonim të përfundonim.

Ndaj, mos hiq dorë nga dashuria! Ekziston dikush që ka të njëjtin mendim, besime, ide, pasione, frikë dhe pasiguri me ty.

Është dikush atje i cili kërkon dëshpërimisht për ty! Të dy nuk jeni të vetëdijshëm për këtë, por universi është duke punuar fort në favorin tuaj.

Kështu që, të lutem, vazhdo! Jepi fatit një shans!

Nëse ju dy dëshironi të jeni së bashku, dashuria do ta gjejë një mënyrë për t’ju lidhur së bashku!