Një Vajzë që ‘Flet me Kunja’ ka një Zemër të Butë, ajo Dashuron Ndryshe në 12 Mënyra…

Ju e njihni atë, e njoh edhe unë.

Ne të gjithë kemi qenë në prani të një gruaje mendjemprehtë dhe sarkastike që zotëron një zemër të madhe dhe të butë, por, le të biem dakord… jo të gjithë ne mund ta pranojmë dhe ta kuptojmë natyrën e këtyre qenieve të veçanta njerëzore.

Të kesh një mendje sarkastike është padyshim një shenjë e madhe e inteligjencës, por për fat të keq, gjithashtu interpretohet si një qëndrim i pasjellshëm.

Duhet një person special për të kuptuar me të vërtetë se çfarë po ndodh brenda zemrës së saj. Duhet një mashkull i vërtetë për ta dashur vërtet atë për atë që është.

Sepse kur është fjala për dashurinë, një vajzë sarkastike me një zemër të madhe e të butë dashuron shumë ndryshe nga gratë e tjera:

Ja pse:

1. Ta hapë zemrën nuk është e lehtë për të

Pjesët fizike të marrëdhënies zakonisht vijnë natyrshëm për të, por kur bëhet fjalë për zhveshjen e shpirtit, është e vështirë për të që të jetë emocionalisht e zhveshur para një qenieje njerëzore.

Kjo është e vërtetë për këto krijesa speciale. Sarkazma zakonisht është ajo që e ndihmon ato të mbulojnë frikën dhe pasiguritë e tyre.

2. Ajo ka një mendje të mprehtë

Një grua me një qëndrim të guximshëm dhe sarkastik është një grua që është 100% e vërtetë, pa marrë parasysh nëse iu pëlqen të tjerëve apo jo. Ajo gjithmonë flet me mendjen e saj.

Ajo zakonisht njihet si e vrazhdë, që goja e saj nuk ka filtër dhe gjithmonë thotë saktësisht se si është situata – pa marrë parasysh sa mund të duket fyese ose e papërshtatshme.

3. Ndonjëherë, ajo duket pak indiferente

Ajo është lloji i femërs që është shumë e kujdesshme para se të shprehë emocionet e saj të pastra dhe të sinqerta. Si rezultat, ajo shpesh duket shumë e tërhequr dhe indiferente.

4. Por, nën atë guaskë të fortë dhe të pathyeshme, ekziston një grua e pambrojtur që përpiqet të gjejë guximin për të shprehur atë që me të vërtetë ndjen

Edhe pse e përdor sarkazmën e saj si një mburojë dhe ajo po përpiqet të projektojë një imazh të ndryshëm për veten, nën të gjitha, ajo është vetëm një person i butë që përpiqet të dashurojë.

5. Ajo është një dëgjuese e durueshme

Ajo do të ulet pranë jush, t’ua mbajë dorën dhe të dëgjojë gjithçka që ju do të thoni. Gratë sarkastike nuk mund të duken shumë empate, por kur dikush që ata duan ka nevojë për ndihmën e tyre, ato janë gjithmonë atje.

6. Ajo kurrë nuk do të pretendojë të jetë dikush që nuk është

Ajo nuk bën gjoja për asgjë. Me të, zakonisht keni të gjitha ose asgjë. Nëse ajo nuk ju do, ajo do t’jua bëjë të ditur. Por, nëse ajo ju do, ju do ta ndjeni dashurinë në të gjitha sferat dhe dimensionet e saj magjike.

7. Ajo ka sensin më të mirë të humorit

Ajo bën shaka dhe ajo është personi më i mirë për të patur përreth. Një mendje sarkastike e kombinuar me një mendje të mprehtë dhe zemër të madhe e të butë është ajo për të cilën të gjithë ëndërrojnë.

8. Do t’i vlerësojë shumë gjërat e vogla që bëni për të

Megjithëse ajo nuk do t’i rezistojë dëshirës së saj të fortë për t’u bërë shaka me sjelljen tuaj qesharake, ajo ende do t’ju vlerësojë për të kuptuar rëndësinë e këtyre gjërave të vogla. Por, më e rëndësishmja, ajo do të jetë e emocionuar duke parë se ju në fakt gëzoheni me praninë e saj.

9. Ajo nuk mund të duket si ajo, por, thellë poshtë, ajo është një romantike e pashpresë

Zemra e saj është plot me dashuri. Thellësia e shpirtit të saj është e pafund. Ajo ka nevojë vetëm për njeriun e duhur pranë saj për t’u hapur dhe për të dhënë gjithë dashurinë që ajo mban brenda.

10. Ajo i stërmendon gjërat

Megjithëse duket e përmbajtur dhe e ftohtë, mendja e saj është një vend me të vërtetë konfuz. Ajo vazhdimisht i stërmendon veprimet e saj.

Lëvizjet e saj janë të paracaktuara dhe llogariten mirë, pa marrë parasysh sa spontane mund të duken.

11. Ajo është e hapur

Ajo e urren të jetë diplomatike. Pse? Ajo thjesht nuk do të vërë një qershi në krye të çdo gjëje. Ajo nuk është personi i cili do t’jua mbulojë të vërtetën, që ju të mund ta kapërdini më lehtë.

Ndërsa të gjithë të tjerët pretendojnë dhe kërkojnë mënyra të përshtatshme për të thënë diçka, ajo nuk ka frikë të jetë plotësisht e ndershme me njerëzit. Edhe nëse ndershmëria e saj lëndon dikë.

12. Por, ajo është gjithashtu emocionale dhe e ndjeshme

Megjithatë, pa marrë parasysh se sa ajo përpiqet të jetë e fortë, e ftohtë dhe e “keqe”, ajo është një qenie e ndjeshme njerëzore me ndjenja të vërteta dhe me një zemër të butë e të pastër.

Ajo ka dhimbjen e saj, lotët e saj, pasiguritë e veta. Ajo thjesht nuk dëshiron t’i tregojë ato para të gjithëve.