Vajzat inteligjente qëndrojnë beqare derisa të vijë dikush që i meriton!

femër, çift

Ndoshta ju e keni vënë re se gratë inteligjente dhe të afta kanë tendencë të jenë beqare më shpesh se të tjerat.

Kjo mjaft lehtë mund të keqinterpretohet si shkak se ato janë më të përmbajtura, të ftohta ose mendojnë se janë superiore ndaj të tjerave. Por ato nuk janë beqare sepse mendojnë shumë për veten e tyre. Ata janë beqare, sepse ato përpiqen të gjejnë partnerë që ato ndjejnë se do të ishin kandidatë perfektë për to.

Marrëdhëniet lidhen drejtpërsëdrejti me ekuilibrin. Shumë burra janë të frikësuar nga gratë inteligjente dhe marrëdhënia bëhet e pabarabartë dhe e njëanshme.

Gratë e fuqishme, inteligjente janë tepër të pavarura!

Ato nuk kanë frikë se dikush mund ta thyejë zemrën e tyre ose t’ua shtypë ëndrrat. Vetëbesimi i tyre i lartë dhe aftësia intelektuale i ndalon ato që të kenë nevojë të jenë në një marrëdhënie me dikë vetëm për hir të të mos qenit vetëm.

Ato kanë gjëra më të mira për të bërë. Ato janë të përqendruara në arritjen e qëllimeve të karrierës dhe zhvillimin si njeri. Ato nuk janë të interesuara të humbin kohë dhe energji me dikë që nuk i sfidon ato dhe nuk mund të vazhdojë përpara.

Të jenë një marrëdhënie me dikë që nuk i shtyn ato të zhvillohen dhe të bëhen një person më i mirë thjesht nuk ia vlen!

Femrat inteligjente qëndrojnë beqare derisa dikush që vlen të vijë në jetën e tyre sepse:

Ato janë të pavarura

Gratë inteligjente dhe të afta shpesh janë fortësisht të pavarura. Ato vlerësojnë kohën që kalojnë vetëm dhe aftësinë e tyre për t’i bërë gjërat vetë.

Për njerëzit e tillë, pavarësia është një mënyrë jetese. Një marrëdhënie ka të bëjë me bashkimin e jetës tuaj me dikë tjetër, së bashku me të gjithë bagazhin që vjen me të.

Për shumë gra të afta dhe të pavarura, ky nuk është një çmim që ia vlen të paguhet në atë moment të jetës së tyre.

Ato nuk përzihen me papjekurinë

Dihet mirë se shumë meshkuj kanë probleme me pjekurinë. Është diçka që kërkon një farë reflektimi dhe një fokus të vërtetë dhe një nxitje nga ana e një individi për t’u përmirësuar dhe zhvilluar personalisht.

Gratë e zgjuara, të afta, nuk do t’i pëlqejnë lojërat fëminore. Ato janë të drejtpërdrejta, pa kohë dhe durim për gjëra të kota.

Ata nuk kanë shumë kohë për një marrëdhënie

Gratë inteligjente dhe të motivuara kanë një jetë plot me angazhime. Ato kanë gjëra për të bërë, vende ku të jenë dhe njerëz për të takuar. Marrëdhëniet u marrin shumë kohë dhe energji, kështu që shpesh bëhen diçka që gratë veçanërisht ambicioze, e vënë në pritje.

Ato thjesht nuk kanë kohën që iu duhet për të patur një marrëdhënie serioze, kështu që ato vendosin që është më mirë ta lënë për momentin, sesa të kenë një marrëdhënie gjysmake.

Ato kanë standarde të larta

Gratë që janë inteligjente dhe të afta kanë standarde jashtëzakonisht të larta që dikush duhet t’i plotësojë në mënyrë që ata të konsiderohen edhe si partnerë potencial.

Ato janë të vetëdijshme për vetëvlerësimin e tyre dhe nuk do të pranojnë dikë që nuk është plotësisht i pajtueshëm me to. Ato kanë nevojë për dikë që është po aq inteligjent, i pavarur dhe i motivuar si ato vetë.

Ata nuk kanë nevojë për askënd që t’i plotësojë

Gratë e fuqishme dhe inteligjente janë të vetëdijshme se ato janë personi i vetëm për të cilin kanë nevojë për t’u ndjerë plotësisht të lumtura, të përmbushura dhe të plota.

Ato ndjejnë se jetët e tyre kanë një qëllim dhe një drejtim pavarësisht nga statusi i tyre i marrëdhënieve, kështu që ato nuk e ndjejnë atë nxitje që shumë njerëz kanë në një marrëdhënie.

Kjo nuk do të thotë se ato nuk dëshirojnë dashuri dhe afeksion si të gjithë. Është vetëm se ato nuk nxitojnë për ta ndjekur atë, ato e dinë se gjërat do të vijnë në kohën e duhur.

Një femër inteligjente qëndron beqare dhe e vetme derisa dikush që ia vlen të vijë në jetën e saj. Dikush për të cilin ajo beson se ia vlen të heqë dorë nga jeta si e vetme për shkak se ajo e di se kjo marrëdhënie do të drejtojë për diku, në vend krejtësisht të veçantë.