Na Thuaj Si Do Reagoje në Këtë Situatë… e Ne do të Surprizojmë më Atë që Zbulojmë për Ty!

Ka shumë gjëra në jetë që mund të zbulojnë shumë për ty, si zakonet e përditshme dhe gjuha e trupit. Edhe zgjedhja e smartphone-t tuaj mund të zbulojë aspekte të personalitetit tuaj!

Ne jemi mësuar me idenë se ka dy lloje zgjedhjesh që mund të bëjmë në një situatë: një e saktë dhe një e gabuar, por testi ynë nuk është si ky.

Ju nuk mund të zgjidhni opsionin “gabim” sepse të gjithë janë të sakta!

Ju ftojmë të zgjidhni 1 nga 4 opsionet në çdo situatë dhe të mësoni më shumë për personalitetin tuaj.

Çfarë do të bënit së pari?

1. Të fikni çajnikun

Nëse keni zgjedhur çajnikun, kjo mund të nënkuptojë që ju jeni një person i pasionuar dhe tepër i nxehtë. Ju merrni vendime shpejt, pa dyshime dhe asgjë nuk do t’ju ndalojë të arrini qëllimin tuaj.

Ju mund të mërziteni shpejt me monotoninë. Ju kujdeseni për sigurinë tuaj dhe nuk ju pëlqejnë surprizat.

Është më e lehtë për ju të ndiqni një plan të përcaktuar qartë pa gërshetime dhe kthesa të papritura.

2. Të përgjigjeni në telefon

 

Përgjigjja në telefon mund të nënkuptojë që ju jeni një person i fokusuar dhe diplomatik. Ju jeni të drejtuar nga rregullat dhe është e vështirë për ju t’i pranoni gafat e të tjerëve.

Ju mund të përshkruheni si një person biznesi, i cili është në gjendje të bëjë shumë gjëra në të njëjtën kohë.

Ju mund të komunikoni lehtë me njerëzit. Ju pëlqen të bëni njohje të dobishme dhe të gëzoni të qenit në qendër të vëmendjes.

3. Të qetësoni fëmijën që qan

Nëse së pari do të përpiqeni ta qetësoni fëmijën, ju jeni një person i qetë dhe i shkathët.

Ju pëlqen të ndihmoni njerëzit e tjerë dhe jeni gati të sakrifikoni veten për të mirën e të tjerëve. Ju jeni një person familjar dhe vlerësoni marrëdhëniet njerëzore.

Keni frikë nga vetmia dhe është e rëndësishme që dikush të jetë gjithmonë pranë jush. Për ju, një mbrëmje e qetë, komode me familjen është më tërheqëse sesa një festë e zhurmshme në një bar.

4. Të ndaloni qenin që po shqyen divanin

 

Nëse vendosni të largoni qenin nga divani, kjo mund të tregojë se nuk mund ta duroni rrëmujën. Rrëmujën si në shtëpi ashtu edhe në jetën tuaj.

Për ju është e rëndësishme që të mbani gjithçka nën kontroll.

Ju nuk do të qetësoheni derisa gjithçka të jetë ashtu siç dëshironi. Ju i kushtoni më shumë vëmendje gjërave materiale dhe pozitës sociale. Ju i dini përgjigjet për të gjitha pyetjet dhe dini se si të veproni në çdo situatë.