30 Pohime që Duhet t’ia Kujtoni Vetes Pas Një Ndarjeje të Vështirë

©shutterstock

Ne kemi ditët tona të mira, por edhe ato jo aq të mira. Çdo njeri ka ulje ngritjet emocionale ndërsa kalon në faza të ndryshme të jetës.

Gjendja shpirtërore pas një ndarjeje të vështirë është krijon me të vërtetë një shtjellë të keqe brenda nesh dhe është pikërisht momenti për t’i kujtuar vetes disa gjëra:

Sot do t’u jap lamtumirën e zakoneve të këqija dhe të mirëpres ndryshimet pozitive në jetën time.

Po e lëshoj të djeshmen në mënyrë që të jem plotësisht e pranishme sot.

Po zgjohem në një agim të ri për të përshëndetur një fillim të ri.

Unë jam e qetë, jam e përqendruar dhe jam rifreskuar në gjendjen time shpirtërore të tanishme.

Unë jam mirënjohëse për gjithçka që kam dhe për gjithçka që pritet të vijë.

Kam besim te vetja dhe ngulis besim te të tjerët.

Jam e vendosur të jem më e shëndetshme dhe e lumtur çdo ditë që kalon.

Jam e vendosur të vazhdoj të punoj shumë për ata që dua.

Unë jo vetëm që shpresoj për një jetë më të mirë, por po punoj në mënyrë aktive për një të tillë.

Unë jam e vëmendshme ndaj mundësive të ditës dhe i kap ato kur shfaqen.

Nuk jam e gatshëm të lejoj justifikime ose zvarritje që të më mbajnë mbrapa.

Jam këmbëngulëse në ndjekjen e ëndrrave të mia.

Unë jam më e ashpër se të gjitha sfidat dhe pengesat që qëndrojnë në rrugën time.

Unë e pranoj që çdo sfidë me të cilën përballem është një mundësi për t’u rritur dhe përmirësuar.

Unë po i marr seriozisht dëshirat e mia dhe nuk ndihem fajtore për to.

Unë jam kurajoze dhe qëndroj për veten time.

Unë nuk jam viktimë e rrethanave.

Unë e fal atë pjesë timen që mban pakënaqësi.

Ndërsa fal veten, bëhet më e lehtë të fal të tjerët.

Unë i fal ata që më kanë lënduar në të kaluarën dhe shkëputem paqësisht prej tyre.

Po i dhuroj vetes dashurinë që gjithmonë e kam merituar.

Po fshij të gjitha historitë e rreme që sajoj në kokën time.

Po lëshoj të kaluarën që të mund të futem në të ardhmen me qëllime të pastra.

Jam e etur për rrugën përpara.

Unë jam mirënjohëse për mundësinë për të ndryshuar botën duke më ndryshuar mua.

Po shtroj një rrugë drejt suksesit, tullë më tullë, ditë për ditë.

E ardhmja ime është një parashikim ideal i përpjekjeve të mia sot.

Unë jam duke pushtuar mundimet e mia, po i mposht ato në mënyrë të qëndrueshme çdo ditë.

Po e çliroj mendjen nga mendimet shqetësuese që nuk më shërbejnë.

Nuk jam më aq e frikësuar sa dikur.

Jam e palëkundur në çdo stuhi.

Unë posedoj cilësitë e nevojshme për të qenë jashtëzakonisht e suksesshme.

Unë jam e lirë nga bindjet kufizuese në lidhje me paratë.

Unë jam e vetëdijshme për vetëvlerësimin tim.

Kam mjaftueshëm respekt për veten që të mos ndiej keqardhje për veten.

Unë jam e gatshme të pranoj marrëdhënie të lumtura, përmbushëse.

Jam krenare që marr përgjegjësinë për veten time.

Unë jam përgjegjëse për të gjitha mendimet, fjalët, veprimet dhe rezultatet e mia.

Unë jam përgjegjëse për informacionin që konsumoj.

Unë jam përgjegjëse për mënyrën se si shfaqem në jetë.

I besoj vetes.

Unë jam gjithmonë e etur për të provuar gjëra të reja.

Unë jam në gjendje të studioj dhe të mësoj çdo lëndë për të cilën angazhohem.

Unë jam duke mësuar të marr veten kur jam poshtë.

Unë jam duke mësuar të dal nga zona ime e rehatisë.

Unë jam duke u bërë më inteligjente çdo ditë.

Unë jam mjaft e guximshme për të shprehur mendimet e mia.

Unë jam arkitekte e jetës time, vë themelet e saj dhe zgjedh përmbajtjen e saj.