“Kur 99% e njerëzve dyshojnë në idenë tënde, atëherë ti ose po gabon rëndë ose…”/ Thënie që Shtojnë Motivimin

©shutterstock.com

Më këtë koleksion thëniesh të përzgjedhura enkas për t’u dhënë lexuesve tanë atë vrullin e frymëzimit që në këto kohë na duhet aq shumë, shpresojmë t’u kemi ofruar një lexim të këndshmëm dhe me vlerë.

Në përfundim, mos harro të na thuash cila prej thënieve mëposhtë të pëlqeu më së shumti.

Kur 99% e njerëzve dyshojnë në idenë tënde, atëherë ti ose po gabon rëndë ose po bën historinë.

Punoni shumë dhe në heshtje, le të jetë suksesi zhurma juaj.

Nëse dëshironi diçka që nuk e keni pasur kurrë, duhet të jeni të gatshëm të bëni diçka që nuk e keni bërë kurrë.

Jeta fillon në fund të zonës tuaj të rehatisë.

Dy gjëra ju përcaktojnë: Durimi juaj kur nuk keni asgjë dhe qëndrimi juaj kur keni gjithçka.

Kënaqësia më e madhe në jetë është të bësh atë që njerëzit thonë se nuk mund ta bësh.

Një lumë përshkon tejpërtej shkëmbin, jo për shkak të fuqisë së tij, por për shkak të këmbënguljes së tij.

Mos hiq kurrë dorë nga një ëndërr vetëm për shkak të kohës që do të duhet për ta realizuar atë. Koha gjithsesi do të kalojë.

Asnjëherë mos hiqni dorë nga një ëndërr vetëm për shkak të kohës që do të duhet për ta realizuar atë. Koha gjithsesi do të kalojë.

Nëse njerëzit nuk po qeshin me qëllimet tuaja, qëllimet tuaja janë shumë të vogla.

Ju nuk duhet të jeni të shkëlqyeshëm për të filluar, por duhet të filloni që të bëheni të shkëlqyeshëm.

Nëse dëshironi të bëni një jetë të lumtur, lidheni atë me një qëllim, jo ​​me njerëz ose gjëra.

Unë nuk jam ajo që më ka ndodhur, unë jam ajo që zgjedh të bëhem.

Mendjet e mëdha diskutojnë idetë. Mendjet mesatare diskutojnë ngjarjet. Mendjet e vogla diskutojnë për njerëzit.

Nuk ka rëndësi se sa ngadalë shkon për sa kohë që nuk ndalon.

Puna e fuqishme e mund talentin kur talenti nuk ka shumë fuqi.

Dyshimet vrasin më shumë ëndrra sesa dështimi do të mundte ndonjëherë.

Hapi i parë për të arritur kudo është të vendosni që nuk jeni më të gatshëm të qëndroni atje ku jeni.

Njohja nuk është e mjaftueshme, ne duhet të kërkojmë. Vullneti nuk është i mjaftueshëm, ne duhet të bëjmë.

Një vit nga tani mund të dëshironi t’ia kishit filluar sot.

Majeshtri ka dështuar më shumë herë sesa fillestari ka provuar madje.

Aktiviteti që po shmangni më shumë është ai që fsheh mundësinë tënde më të madhe.

Bota ndryshohet nga shembulli juaj, jo nga mendimi juaj.

Më hidhni te ujqërit dhe unë do të kthehem duke udhëhequr tufën.

Kur doni të merrni sukses aq keq sa dëshironi të merrni frymë, atëherë do të jeni të suksesshëm.

Sot nuk do të bëj atë që të tjerët nuk dëshirojnë të bëjnë kështu që nesër mund të bëj atë që të tjerët nuk munden.

Asnjëherë mos ngatërroni një humbje të vetme me një humbje përfundimtare.

Kthejeni fytyrën në diell dhe hija bie pas jush.

Vetëm qëndroni. Ajo që duket kaq e vështirë sot do të jetë një ditë ngrohja juaj më e mirë nesër.

Çfarë do të bënit nëse nuk do të kishit frikë…