Bujku i moshuar kap grupin e vajzave teksa laheshin në pellgun e tij – reagimi i tij është brilant!

Kjo është ajo që ndodh kur një i moshuar gjen rastin të bëjë shaka me disa vajza të reja që notojnë në pellgun e tij. Kjo është një nga tregimet më gazmore që kemi postuar për lexuesit tanë ndonjëherë, ky gjysh i ditka mirë punët e tija.

Shijojeni historinë:

Ron, një burrë i moshuar nga Florida, prej disa vitesh zotëronte një fermë të madhe, e cila kishte një pellg mbrapa. Ishte i përshtatshëm për të notuar, kështu që ai e rregulloi mirë atë me tavolina pikniku, me disa patkoj dhe me disa pemë portokalli dhe limoni.

Një mbrëmje fermeri i vjetër vendosi të zbriste në pellg, pasi ai nuk kishte qenë atje për një kohë të gjatë.

Ai mori një kovë 5 kilogramëshe për të vjelur disa fruta. Ndërsa po i afrohej pellgut, ai dëgjoi disa zëra duke bërtitur dhe duke qeshur me gëzim.

Vajzat

Kur ai shkoi afër, ai pa se ishin një grup vajzash të reja që notonin në pellgun e tij.

Ai e bëri njërën nga vajzat të vetëdijshme për praninë e Tij, dhe menjëherë të gjitha vajzat u zhytën për të mbuluar trupin nën ujë.

Njëra nga vajzat i bërtiti: “Nuk do të dalim derisa të largoheni!”

Roni shfryu, “Unë nuk erdha këtu për t’ju parë juve zonjushave duke notuar lakuriq në pellgun tim”.

Duke mbajtur kovën Roni tha: “Unë jam këtu që të ushqej aligatorin”.

Disa njerëz të moshuar ende mund të mendojnë shpejt dhe bukur!